Mikä on OmaLaakkonen?

OmaLaakkonen on auto- ja huoltoasiakkaillemme tarkoitettu palvelu, jonka käyttö edellyttää asiakasrekisteriimme tallennettuja asiakastietoja. OmaLaakkonen-palvelussa voit hallinnoida autoasioitasi ainutlaatuisella, turvallisella ja modernilla tavalla ja asiointi liikkeidemme kanssa on nopeampaa ja kätevämpää.


Ota OmaLaakkonen mobiilipalvelu käyttöösi

Google Play Download_on_the_App_Store_Badge_FI_RGB_blk_100217

Vaihtoautot

2208 kpl
Valitsemiasi hakusanoja kpl Poista kaikki valinnat

Vaihtoautot - Laaja valikoima meiltä

Tuliko tarve luotettavalle käytetylle autolle? Onko nykyinen autosi käynyt pieneksi? Haluatko sittenkin vaihtaa isompaan ja uudempaan? Vai tekisikö vaihtelun vuoksi mieli vain kokeilla jotain täysin erilaista autoa kuin ennen?

Oli tilanteesi mikä tahansa, Laakkosen monipuolisesta ja laadukkaasta vaihtoautojen valikoimasta löydät takuulla itsellesi sopivan auton. Hyvin huollettu käytetty auto on järkevä ja luotettava valinta monelle auton ostajalle. Auton saa helposti ja nopeasti käyttöönsä ilman pitkiä toimitusaikoja ja valinnan vaikeus lisävarustelistan kanssa ei aiheuta pään raapimista, sillä ovathan varusteet käytetyssä autossa jo uutena kertaalleen valittu. Vaihtoauton mukana tulee aina kahdet renkaat, joten auto on valmiina ajoon vuodenajasta riippumatta. Simppeliä ja käytännöllistä.

Minkälainen vaihtoauto sopii minulle?

Autoa ostaessa on hyvä kartoittaa omia tarpeitaan ja tehdä valinta niiden mukaan. ”Tapahtuuko ajo pääosin kaupungissa vai maantiellä?”, ”Kuinka paljon kilometrejä tulee vuodessa?” ja ”Minkälainen tilantarve minulla on?” ovat kysymyksiä, joihin vastaamalla pääsee jo pitkälle. Jos auto tulee kaupunkiajoon, pärjää pienemmälläkin moottorilla ja automaattivaihteisto voi olla ajomukavuudeltaan manuaalia miellyttävämpi vaihtoehto.

Käyttövoiman voi valita vuodessa kertyvien kilometrien mukaan. Paljon ajavalle diesel on usein käyttökuluiltaan bensiiniä edullisempi. Auton korimalli ja istuinten lukumäärä kannattaa valita omien kuljetustarpeiden mukaan.

Muistathan, että asiantuntevat automyyjämme ovat liikkeissämme sinua varten. Yhdessä automyyjän kanssa voitte käydä sinulle tärkeitä ominaisuuksia läpi ja myyjämme löytävät juuri sinun tarpeitasi vastaavan vaihtoauton.

Minkälaisia vaihtoautoja Laakkosella on sitten tarjolla?

Tuhansien autojen valikoimaamme kuuluu yleisimmät suosikit sekä uniikit erikoisuudet. Laakkosen vaihtoautovalikoimasta löytyy suosittujen edustusmerkkien lisäksi myös muita yleisiä merkkejä. Edustusmerkit vaihtelevat liikkeittäin ja kokonaisuudessaan edustukseen kuuluu seuraavat automerkit: Audi, BMW, Dacia, Ford, Hyundai, Mazda, MINI, Mustang, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Subaru ja Volkswagen.

Erilaisia automalleja on paljon. Laakkosen monipuolisesta vaihtoautovalikoimasta löytyy sekä tilavat farmarit, kompaktit viistoperät, perinteikkäät porrasperät, trendikkäät maastoautot, käytännölliset tila-autot, hyödylliset pakettiautot, sporttiset coupet että tyylikkäät avoautotkin. Uuden karhea tehdastakuullinen vaihto- tai esittelyauto on oiva vaihtoehto uudelle autolle. Vaihtoauto löytyy niin autoiluaan aloittavalle nuorelle kuin isolle perheellekin – ja kaikille siltä väliltä. Valikoimasta löytyy valinnanvaraa myös käyttövoiman ja voimansiirron suhteen, joten vaativakin autoilija löytää takuulla omansa.

Ajattelemme asiakkaidemme etua ja haluamme tehdä rehellistä ja luotettavaa autokauppaa. Siksi teemme kaikille vaihtoautoille laajat kuntotarkastukset. Mekaanikkomme käyvät autot huolella läpi ja täyttävät 95 kohdan kuntotarkastusraportit, jotka liitetään autojen tietoihin kaikkien nähtäville. Meiltä saat myös 14 päivän vaihto-oikeuden ostamallesi käytetylle autolle, mikäli et jostain syystä ole tyytyväinen.

Missä voin tutustua koko vaihtoautovalikoimaanne?

Laakkosen vaihtoautot löydät kätevästi netistä. Kotisivuillamme näet yksityiskohtaisilla kuvilla varustetut esittelyt jokaisesta vaihtoautostamme. Autoista on kuvien lisäksi esillä perustiedot, tekniset tiedot ja varustelu. Perustiedoissa on nähtävillä mm. auton merkki, malli ja hinta sekä mittarilukema. Teknisistä tiedoista selviää kulutus, suorituskyky, päästöt ja mitat sekä paino. Varustelun alta löytyy täydellinen lista vaihtoauton varusteista.

Voit hakea autoja merkin ja mallin tai vaikkapa hinnan, korimallin, käyttövoiman ja vaihteiston mukaan. Näillä ja monilla muilla kriteereillä voit suodattaa hakua itseäsi kiinnostaviin vaihtoautoihin. Sopivan vaihtoauton löytyessä voit varata auton itsellesi 5 päiväksi maksamalla 500 euron suuruisen varausmaksun, joka palautetaan, mikäli kauppa ei toteudu. Jos mieluisaa autoa ei juuri sillä hetkellä löydy, voit tallentaa hakuvahdin ja palata tallentamaasi hakuun myöhemmin uudestaan.

Jos haluat lisätietoja autosta, voit ottaa yhteyttä myyjään suoraan ilmoituksen kautta tai jättää soittopyynnön. Sen jälkeen myyjä on sinuun yhteydessä haluamallasi yhteydenottotavalla. Auton tiedoissa näkyy myös autosta vastaavan myyjän yhteystiedot, joten voit halutessasi tehdä aloitteen myös itse, kun sinulle sopii. Sivuilla on lisäksi chat-pohjainen myyntipalvelu, josta voit pyytää apua vaihtoauton etsimiseen tai kysyä lisätietoja palveluistamme.

Voiko vaihtoauton maksaa osissa?

Hinta on useimmille yksi tärkeä kriteeri autoa ostaessa ja vaikkapa ensiautoaankin ostava voi löytää vaihtoautovalikoimasta helposti juuri omaan hintahaarukkaan sopivan auton. Vaihtoauton ostaminen voi silti olla taloudellisesti iso hankinta. Laakkosella autoa ei tarvitse maksaa kerralla, vaan myyjämme auttavat tarvittaessa sopivan rahoituksen valitsemisessa. Osamaksulla jää rahaa myös muuhun. Hoidamme tarvittavat järjestelyt ja saat auton käyttöösi. Rahoituksen eriä ja kuluja voit laskea myös nettisivuiltamme löytyvällä laskurilla. Rahoituksen lisäksi meiltä saat myös vakuutukset autoosi. Myyjämme auttavat juuri sinun tarpeitasi vastaavan vakuutuspaketin valitsemisessa.

Voinko vaihtaa tai myydä teille oman autoni?

Kyllä voit. Laakkosella auton vaihtaminen on helppoa. Tarjoamme yleiseen hintatasoon ja auton kuntoon perustuvan kilpailukykyisen hyvityksen omasta autostasi vaihdossa johonkin vaihtoautoomme. Vaihdossa tuleva auto ensin koeajetaan ja tarkastetaan silmämääräisesti mahdollisten korjausten tai puutteiden varalta. Tämän jälkeen myyjä osaa kertoa autosta euromääräisen hyvityksen.

Mikäli auton vaihtaminen ei juuri nyt ole ajankohtaista, voimme myös halutessasi tehdä ostotarjouksen autostasi. Koko vaihtoautovalikoimamme löydät nettisivuiltamme osoitteesta: www.laakkonen.fi. Voit myös tulla lähimmälle Laakkoselle katsomaan paikallista valikoimaa. Ystävälliset ja asiantuntevat myyjämme palvelevat mielellään. Myyjät vastaavat vaihtoon liittyviin kysymyksiin ja auttavat tarvittaessa vaihtoauton valitsemisessa. Kiinnostavasta autosta kannattaa pyytää vaihtotarjousta ja koeajolla pääset tutustumaan autoon paremmin.

Onko Laakkosen vaihtoautoilla takuuta?

Tehdastakuun alaisissa vaihtoautoissa tehdastakuu on voimassa valmistajan takuuehtojen mukaisesti. Laakkonen pystyy merkkiliikkeenä tarjoamaan Audin ja Volkswagenin takuuvaihtoautoille 12 kk:n/20 000 km:n takuun ja BMW:n Premium Selection –vaihtoautoille 24 kk:n/40 000 km:n takuun. Lisäksi kaikkiin enintään 5 vuotta vanhoihin ja 120 000 km ajettuihin vaihtoautoihin tarjoamme lisäpalveluna Laakkonen Turva -palvelun, joka kattaa korjauskulut teknisistä vioista. Laakkonen Turva vastaa siis käytännössä uuden auton takuuta 12 kk:n/20 000 kilometrin osalta. Sen sopimusaika on 1 vuosi ja hinta sopimusajalta 490 euroa. Tarkemmat tiedot Laakkonen Turva –palvelusta saat myyjiltämme. Kysy rohkeasti lisätietoja!

Autoliikkeestä käytettyä autoa ostaessa on voimassa kuluttajansuojalaki, joka velvoittaa autoliikkeen selvittämään mahdolliset autossa olevat virheet. On myös hyvä muistaa, että kuluttajansuojalakia ei sovelleta yksityiseltä myyjältä ostetun käytetyn auton kauppaan, jolloin ostajan asema on huomattavasti heikompi kuin autoliikkeessä tehdyn vaihtoautokaupan kohdalla.

Huollatteko teiltä ostettuja vaihtoautoja?

Laakkosella autosta pidetään huolta myös hankinnan jälkeen. Merkkiliikkeen palvelut takaavat asiantuntevan huollon ja kaikki korjaukset tehdään vankalla ammattitaidolla. Oli sitten kyse määräaikaishuollosta, renkaanvaihdosta tai vaikkapa tuulilasinvaihdosta, Laakkosella laitamme autosi kuntoon. Varaosatkin saat saman katon alta ja vahingon sattuessa korikorjaamomme palvelee vauriotarkastusten ja –korjausten muodossa.

Voit varata huollon nettisivuiltamme, soittamalla tai käymällä toimipisteessämme.

Miten löydän teille?

Toimipisteitämme on yli parikymmentä ympäri Suomea aina pääkaupunkiseudulta Keski-Suomeen asti, joten meille on helppo tulla. Lista vaihtoautoja myyvistä liikkeistä löytyy nettisivuiltamme ja voit hakea sijaintisi perusteella itseäsi lähimmän autotalon. Sivuillamme on toimipisteiden tarkat yhteystiedot karttoineen ja ajo-ohjeineen. Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa kaikissa palveluihimme liittyvissä kysymyksissä. Tavoitat palvelualttiit asiakaspalvelijamme arkisin 8-18 ja la 10-15 puhelinnumerosta 010 633 0633.

Halutessasi myös toimitamme auton kotiinkuljetuksella tai vaikkapa työpaikallesi. Jos löydät kiinnostavan vaihtoauton, mutta välimatka toimipisteeseen tuntuu liian pitkältä, onnistuu kuljetus myös sinua lähimpänä olevaan toimipisteeseen. Laakkosella voit ostaa käytetyn auton myös suoraan verkosta. Näin sinulla on käytössäsi koko Laakkosen vaihtoautovalikoima.

Tervetuloa paremmille vaihtoautokaupoille Laakkoselle!

Lue lisää

Laakkonen
Hakuvahdit (0)