Rahoitus

Joustavat rahoitusvaihtoehdot yrityksille ja yksityisille

Tarjoamme joustavan rahoitusratkaisun uudelle BMW-autollesi. Rahoitustuotteistamme löydät itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon, etsit sitten sopivaa rahoitusratkaisua itsellesi tai yrityksellesi.

BMW Rahoitusratkaisut yksityisille
BMW Osamaksu

BMW Osamaksu on juuri sinulle ja BMW-autollesi räätälöity rahoitusratkaisu. BMW Osamaksu on taloudellinen ja yksinkertainen ratkaisu uuden BMW:n hankintaan. Kun valitset rahoitusratkaisuksi BMW Osamaksun, toimii autosi lainan vakuutena ja voit valita maksuaikasi pituuden itse.

BMW Osamaksu on muokattavissa tarpeidesi mukaan ja sen etuja ovat muun muassa selkeät kuukausikustannukset sekä kiinteä korko koko sopimusajalle.

BMW Osamaksu -tuotteen rahoittaa Nordea Rahoitus Suomi Oy.

Kysy lisää BMW Osamaksusta omasta Bavaria Laakkonen -liikkeestäsi.

BMW EasyLease

Helppoa, edullista ja riskitöntä ajamista? BMW EasyLease on sinun ratkaisusi. Se sisältää auton täyden huolenpidon koko sopimuskauden ajan. BMW EasyLease ratkaisussa voit maksaa tasaerän alusta alkaen tai voit valita suuremman ensimmäisen maksuerän, mikä pienentää leasing-kuukausimaksuasi.

Valitsit niin tai näin, BMW EasyLease mahdollistaa sinulle huolettomat ajokilometrit.

BMW Rahoitus -palvelun tuottaa Nordea Rahoitus Suomi Oy. 

Kysy lisää BMW Osamaksusta omasta Bavaria Laakkonen -liikkeestäsi.

BMW Rahoitusratkaisut yrityksille
BMW Osamaksu

BMW Osamaksu on juuri sinun yrityksellesi räätälöity rahoitusratkaisu. BMW Osamaksu on taloudellinen ja yksinkertainen ratkaisu uuden BMW:n hankintaan. Voit valita itse maksuaikasi pituuden ja muokata BMW Osamaksua yrityksesi tarpeiden mukaan.

BMW Osamaksu -tuotteen rahoittaa Nordea Rahoitus Suomi Oy.

Kysy lisää BMW Osamaksusta yrityksille omasta Bavaria Laakkonen -liikkeestäsi.

BMW Huoltoleasing

Jos yrityksesi etsii yksinkertaista ja varmaa autorahoitusratkaisua, kannattaa valita BMW Huoltoleasing. Se on määräaikainen vuokrasopimus, joka sisältää muun muassa sovitut ajokilometrit, määräaikaishuollot sekä normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset.

BMW Huoltoleasing varmistaa, että yrityksesi pääoma on käytettävissä liiketoimintasi kehittämiseen. Lisäksi sen kuukausivuokrat ovat vähennyskelpoisia arvonlisäveron osalta. 

Kun valitset BMW Huoltoleasing -sopimuksen, sinun ei tarvitse huolehtia autojesi jäännösarvoista tai jälleenmyynnistä. Myös yrityksen kaikkien autokulujen budjetoiminen on äärimmäisen helppoa!  

BMW Huoltoleasing -tuotteen rahoittaa Axus Finland Oy. 

Kysy lisää BMW Huoltoleasingistä omasta Bavaria Laakkonen -liikkeestäsi.

BMW Rahoitusleasing

BMW Rahoitusleasing on yritysratkaisu, jossa maksat vain auton käytöstä. Sopimuksen kiinteä kuukausierä kattaa auton vuokran sekä perustamis- ja käsittelykulut. Voit muokata kuukausierää joustavasti oman yrityksesi tarpeisiin. Sopimuskauden päättyessä sinulla on mahdollisuus palautuksiin, mikäli auton arvo yrittää sille määritellyn jäännösarvon. 

BMW Rahoitusleasing -tuotteen rahoittaa Nordea Rahoitus Suomi Oy.

Kysy lisää BMW Rahoitusleasingistä omasta Bavaria Laakkonen -liikkeestäsi.