Helpota elämääsi

Laakkosen huollon nouto- ja palautuspalvelu vain 59 €

Varaa huolto

Laakkosen huollon nouto- ja palautuspalvelu helpottaa elämääsi. Määräaikaishuollon yhteydessä noudamme autosi sovitusta paikasta esimerkiksi kotiosoitteestasi tai työpaikaltasi ja palautamme sen huollettuna sinulle haluttuun määränpäähän. Toimintasäde on 40 km Laakkosen huoltopisteen ja toivotun nouto-/palautuspaikan välillä. 

Nouto- ja palautuspalvelu nyt vain 59 €.

Nouto- ja palautuspalvelun voit tilata kätevästi määräaikaishuollon verkkovarauksen yhteydessä. Lisääthän lisätietokenttään tiedot toivotusta nouto- ja palautusosoitteesta sekä ajankohdista. Huollon ja noutopalvelun maksun voit suorittaa MaksuDiilillä. Voit varata nouto- ja palautuspalvelun myös puhelimitse huoltovarauksen yhteydessä.

Noutohuoltopalvelun etu on voimassa toistaiseksi. Nouto- ja palautuspalvelun tuottaa Biila Go. Desinfioimme kaikki auton hallintalaitteet aina noudon ja palautuksen yhteydessä

Noutohuollon toiminta-alueet:

Pääkaupunkiseutu: Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Kerava, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää ja Sipoo.

Muu Suomi: Joensuu, Jyväskylä, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lieksa, Oulu, Raisio, Turku, Tampere, Porvoo ja Varkaus.

Etu koskee kaikkia merkkiedustuksiamme: BMW, FORD, SKODA, NISSAN, MINI, MAZDA, OPEL ja SUBARU sekä kaikki merkit korikorjaamoon.

HUOLLON VOIT MAKSAA MYÖS KÄTEVÄSTI OSISSA LAAKKOSEN MAKSUDIILILLÄ.

Lue lisää MaksuDiilistä tästä

 

Huollot, renkaan vaihdot, autojen koeajot ja sopimusten allekirjoitukset hoidetaan mahdollisimman turvallisesti. Voit sopia myyjän tai huoltoneuvojan kanssa sinulle parhaiten sopivasta tavasta.

Muut Bavaria Laakkonen tarjoukset

Bavaria Laakkosen Oktoberfest 15.–22.10.
BMW-varastoautot juhlaeduin.
Lue lisää
Huolettomia kilometrejä BMW Huolenpitosopimuksella.
Lue lisää
Uusi BMW X3 heti ajoon.
Eri sydämet, sama syke.
Lue lisää