BMW Julkishallinnon autona

Hanselin valitsema BMW autotoimittaja

Hanselin valitsemana BMW autotoimittajana on ilo olla palveluksessanne!

BMW on yhä useammin julkishallinnon autovalinta eri puolilla maailmaa. Myös Suomessa BMW on valittu useissa eri autoluokissa Hansel Oy:n puitesopimustoimittajaksi. 

Laakkonen Helsinki on Hansel Oy:n kilpailuttama BMW-toimittaja. Tarjoamme Hanselin puitesopimusasiakkaille yksilöllisen palvelun niin autoihin tutustumiseen kuin hankinnan suunnitteluun. Tarjouskilpailun perusteella Hansel on valinnut sopimuskaudella 2.10.2017 – 31.1.2021 puitesopimuksen piiriin seuraavat BMW-mallisarjat:

Pieni keskiluokka: BMW 1-sarja
Suuri keskiluokka: BMW 3-sarja ja BMW 4-sarja
Suuret henkilöautot: BMW 5-sarja
Edustusautot: BMW 7-sarja
Sähköautoluokka: BMW i3

BMW tarjoaa julkishallinnon autohankintoihin ylivertaista kokonaistaloudellisuutta.

Autohankintojen kokonaistaloudellisuuden varmistavat BMW malliston pieni keskikulutus, pitkät huoltovälit, järkevät huoltohinnat ja huokea CO2 verovaikutus. Samojen tekijöiden ansiosta BMW säilyttää arvonsa monia kilpailijoitaan paremmin.

Vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat myös keskeisiä asioita hankinnoista päätettäessä. Kestävän kehityksen toimenpiteet ovat olennainen osa koko BMW Groupin strategiaa ja yhtiö onkin saanut tällä saralla merkittävää tunnustusta. BMW Group on muun muassa valittu maailman vastuullisimmaksi autonvalmistajaksi yhteensä kahdeksan kertaa. BMW:n voi siis hyvällä syyllä sanoa olevan alansa suunnannäyttäjä.

BMW:n suurimpia puolestapuhujia ovat aina olleet autojen kuljettajat ja matkustajat. He arvostavat luotettavuutta, turvallisuutta ja toimivaa designia. Olennainen osa tätä arvostettua kokonaisuutta on älykäs BMW xDrive neliveto, joka on tarjolla yli 80 eri BMW malliin.

BMW puitesopimusautojen tilaaminen

Laakkonen toimii valtionhallinnon BMW puitesopimustoimittajana. Palvelemme kaikkia valtion liikelaitosten, valtionhallinnon virastojen ja laitosten sekä valtion talousarvion ulkopuolisten rahastojen autonkäyttäjiä. Hankinnat hoidetaan Hansel Palvelusivuston kautta. Puitesopimusautojen tilaaminen tapahtuu kohdasta Palvelusivusto > Ajoneuvo- ja kuljetushankinnat > Autot ja taloudellisen ajon koulutus 2017 > Autot

Sivustolta löydät myös tarkemmat hinta- ja hankintatiedot. Lisätietoja saat myös Laakkosen BMW yhteyshenkilöltä:

Selena Chandi
Diplomatic Sales Manager
050 413 6292
selena.chandi@laakkonen.fi

Laakkonen Helsinki,
Mekaanikonkatu 2
00880 Helsinki

Tutustu myös asiakastarinaamme: BMW -auto Osloon!