GreenDrive

Tie kestävään tulevaisuuteen

Haluamme auttaa asiakkaitamme tekemään kestävämpiä valintoja ja tukemaan valinnoillaan vastuullisen liiketoiminnan kehittämistä sekä vastuullista autoilua, kuljettamista ja liikkumista.

Valitse Laakkonen GreenDrive

Kestävä kehitys tulee yhä voimakkaammin esille kaikilla aloilla. Kuluttajat ovat entistä kiinnostuneempia tuotteiden alkuperästä, ominaisuuksista ja tuotantotavoista.

Autojen kohdalla ei kyse ole pelkästään päästöistä vaan esimerkiksi myös auton valmistuksessa käytetyistä raaka-aineista, auton polttoainetaloudesta ja voimanlähteistä, jotka säästävät uusiutumattomia luonnonvaroja. Maailmalla käytetään termiä ”sustainability” eli kestävyys – mitä kestävämpiä arvoja tuote edustaa, sitä halutumpi se tulevaisuudessa on.

Laakkonen GreenDrive on meidän kestävän kehityksen konseptimme. Haluamme auttaa asiakkaitamme tekemään kestävämpiä valintoja ja tukemaan valinnoillaan vastuullisen liiketoiminnan kehittämistä sekä vastuullista autoilua, kuljettamista ja liikkumista.

Laakkonen edustaa tunnettuja automerkkejä, joilla on tarjota hyviä vaihtoehtoja vihreään ajamiseen. Kun valitset GreenDrive-mallin, tiedät, että auto on vähäpäästöinen ja edustaa kestävän kehityksen mukaisia arvoja. Verkkosivuillamme uudet GreenDrive-autot ja -vaihtoautot on selkeästi merkitty ja näet CO2-päästöt vihreällä pohjalla.

Uusi ympäristöystävällinen auto 2-4 vuodeksi ilman käsirahaa

GreenDiili on Laakkosen laajan GreenDrive-malliston hybridi-, sähkö- ja kaasuautoihin tehtävä FiksuDiili. Valitse GreenDiili – se on tie kestävään tulevaisuuteen ja ympäristöä kunnioittava päätös.