Sponsorointi

Sponsorointiperiaatteemme

Pyrimme sponsoroinnissa pitkäaikaisiin yhteistyösuhteisiin, jotka heijastavat suomalaisia arvojamme ja istuvat luonnollisesti liiketoimintaamme.

Laakkosen sponsorointiperiaatteet

Laakkonen-konsernia sitovista valtakunnallisista sponsorointikohteista päätämme keskitetysti markkinointiorganisaatiossamme. Lähtökohtaisesti pyrimme pitkäaikaisiin yhteistyösuhteisiin, jotka heijastavat suomalaisia arvojamme ja istuvat luonnollisesti liiketoimintaamme.

Tällä hetkellä keskeisimmät sponsorointikohteemme ovat Lastenklinikoiden Kummit ry ja Suomen Jääkiekkoliitto/Leijonat, jotka molemmat ovat monivuotisia kumppaneitamme.

Suomen Jääkiekkoliiton kanssa autamme yhdessä mies- ja naisleijonia sekä eri ikäluokkien pikkuleijonia menestymään kansainvälisissä turnauksissa ja olemme mukana rakentamassa suomalaista menestystarinaa monien arvostamassa huippulajissa.

Kummien kautta tuemme olemme tukeneet aktiivisesti mm. lasten syöpäsairauksien tutkimustyötä ja olemme olleet mahdollistamassa ainutlaatuista sydänläppähanketta, sen kehitystyötä ja käyttöönottoa. Yhteistyö Elämä Lapselle -konsertin kanssa tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa sekä lastentautien tutkimustyötä.

Kummitila kokoaa yhteen pienet ja suuret hyvänteot ja hyväntekijät ympäri Suomen. Laakkonen meni Kummitilaan Michael Monroen kanssa. Katso mitä tapahtui.

kummit.fifinhockey.fi
 leijonat.fi