Koeaja MINI Bavaria Laakkosen kiertueella.

Tervetuloa tutustumaan MINI-malleihin Bavaria Laakkosen liikkeisiin!

Kiertueella koeajettavissa täyssähköinen MINI Cooper SE ja ladattava hybridi MINI Countryman. MINI tarjoaa tavallisuudesta poikkeavia elämyksiä. Se sopii täydellisesti urbaaniin arkeen ja viikonlopun seikkailuihin.

Kiertueaikataulu:

Ti 24.5. –  La 28.5. Kuopion Bavaria Laakkosella, Kallantie 10
Ti 31.5. –  La 4.6. Jyväskylän Bavaria Laakkosella, Palokankaantie 20
Ti 7.6. – La 11.6. Lappeenrannan Bavaria Laakkosella, Katsastajankatu 4
Ti 14.6. – La 18.6. Kouvolan Bavaria Laakkosella, Korjalankatu 4
Ma 20.6. – Ke 22.6. Lahden Bavaria Laakkosella, Aukeankatu 1 

MINI COOPER SE

MINI Electric on sähköistetty versio ikonisesta 3-ovisesta MINIstä. Sen muotoilua ja toimintoja on päivitetty, jotta voit nauttia vieläkin enemmän hiljaisesta ja voimakkaasta käyttökokemuksesta. MINI Electric on muutakin kuin ladattava auto. Se on ladattu asenteella, joka vie sinua. Vakiona mm. automaattivaihteisto, nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä, urheilulliset etuistuimet, navigointi, automaattinen ilmastointi, LED-ajovalot. Toimintasäde sähköllä on jopa 234 km.

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID

Hauska auto, joka sopii yhtä hyvin kaupunkiajoon kuin perheen lomareissuille. Aina verraton ALL4-neliveto, automaattivaihteisto, navigointi ja 220 hv vakiona. Uudella, entistä paremmalla akulla voit ajaa sähköllä jopa 50 km yhdellä latauksella - täysin ilman hiilidioksidipäästöjä tai moottorin ääntä.

BAVARIALaakkonen

BAVARIA Laakkonen -myyntipisteet

BAVARIA Laakkonen -myyntipisteet

MINI Countryman Cooper SE ALL4 Experience autoverollinen kokonaishinta alk. 44.932,14 € (sis.toimituskulut 600 €) uuden WLTP-päästömittaustavan mukaisella CO2-päästöllä 41 g/km ja kulutus 1,8 l/100km. Vapaa autoetu 695 €/kk, käyttöetu 590 €/kk.

MINI Cooper SE Essential autoverollinen kokonaishinta alk. 38.580 € (sis. toimituskulut 600 €) uuden WLTP mittaustavan mukainen CO2-päästö 0 g/km. Sähköllä ajettava toimintamatka 216 – 234 km, Vapaa autoetu 460 € / kk, käyttöetu 415 € / kk

Kuvien autot erikoisvarustein.

Muut Bavaria Laakkonen tarjoukset

Hedin Mobility Group ostaa Laakkosen ja Bavaria Laakkosen autoliiketoiminnot.
Lue lisää
Ilmastointilaitteen huolto Bavaria Laakkoselta.
Lue lisää
MINI Countryman Plug-in Hybrid
Suuria unelmia
Lue lisää