AUTOJA MYÖS NOPEAAN TOIMITUKSEEN.

MINI Countryman Plug-In Hybrid

MINI yhdistää alhaiset päästöt todelliseen ajamisen iloon. Aina verraton ALL4-neliveto, automaattivaihteisto, navigointi ja 220 hv vakiona. 

Kun tähän lisätään älykkäät, verkkoon liitetyt ratkaisut, tuloksena on hauska auto, joka sopii yhtä hyvin kaupunkiajoon kuin perheen lomareissuille. MINI Plug-in Hybridillä voit ajaa sähköllä jopa 50 km yhdellä latauksella - täysin ilman hiilidioksidipäästöjä tai moottorin ääntä. Ja mikä parasta, saat auton nopeaan toimitukseen vielä syksyn aikana. 

MINI Countryman Plug-in Hydridin saat käyttöön huolettomalla yksityisleasingillä alk. 549 €/kk.

 

Katso heti vapaat autot tästä

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID UNTAMED EDITION ALK. 52.169€.

Uuden MINI Countryman Plug-In Hybrid Untamed Editionin ainutlaatuinen design ja tuoteominaisuudet korostavat mallin vankkaa ulkonäköä ja maastokyvykkyyttä. Sisätilaa hallitsevat luonnosta inspiraation ammentavat vihreän ja sinisen sävyt: auton MINI Yours Leather Lounge -istuimissa on eksklusiivinen Highland Green -väri, ja sisätilassa on myös Frozen Bluestone -värisiä yksityiskohtia. Auton ulkopuolella korivärinä on Monumentum Grey ja kattokaiteet ja sivupeilikotelot ovat Piano Black -väriset.

Untamed Edition -erikoismalli sisältää mm:
- Maximise-tason varusteet
- erikoisvärin
- katossa ja peilisuojuksissa Piano Black -värin
- 18" vanteet Untamed
- nahkaisen ohjauspyörän
- Frozen Blue Metallic -muotoiluelementit
- MINI Yours Leather Lounge Highland Green -verhoilun

Koeaja MINI Countryman Plug-in Hybrid Bavaria Helsingissä tai Espoossa.

Varaa koeajo
BAVARIALaakkonen

BAVARIA Laakkonen -myyntipisteet

BAVARIA Laakkonen -myyntipisteet

MINI Countryman Cooper SE ALL4 autoverollinen kokonaishinta alk. 45.603 € (sis.toimituskulut 600 €) uuden WLTP-päästömittaustavan mukaisella CO2-päästöllä 41 g/km ja kulutus 1,8 l/100km. MINI Yksityisleasing-vuokran esimerkkilaskelma: MINI Countryman Essential alkaen 549 €/kk sis alv. (30 tkm/36 kk). Leasingkauden kokonaiskustannus erät 1-36 yhteensä 19.764 €. Ylikilometrit 16,26 €/100 km. Vuokra sisältää täyden huolenpidon, takuun, liikkuvuusturvan ja MINI talvirengaspaketin. Palvelun tuottaa Autoleasingyhtiö NF Fleet.

Kuvien autot erikoisvarustein.

Muut Bavaria Laakkonen tarjoukset

MINI Countryman Plug-in Hybrid.
Tutustu Untamed Edition -erikoismalliin.
Lue lisää
MINI ELECTRIC Bavaria Laakkoselta.
Helposti ja huolettomasti yksityisleasingillä.
Lue lisää
DEFA-tuotteet Bavaria Laakkoselta
Lue lisää