Aidosti sähköllä. Aidosti MINI.

MINI Electric

Uusi täyssähköauto MINI Electric on täällä! MINI Electric on sähköistetty versio ikonisesta 3-ovisesta MINIstä. Sen muotoilua ja toimintoja on päivitetty, jotta voit nauttia vieläkin enemmän hiljaisesta ja voimakkaasta käyttökokemuksesta. MINI Electric on muutakin kuin ladattava auto. Se on ladattu asenteella, joka vie sinua. Vakiona mm. automaattivaihteisto, nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä, urheilulliset etuistuimet, navigointi, automaattinen ilmastointi, LED-ajovalot. Toimintasäde sähköllä on jopa 234 km.

KOE UUSI TÄYSSÄHKÖ-MINI BAVARIA LAAKKOSELLA. 

MINI COOPER SE yksityisleasing alk. 369 €/kk*

Täyssähköinen MINI vastaa kaikilta osin alkuperäistä, ikonista MINIä, joka on nyt varustettu tulevaisuuden teille. Legendaarinen mikroautofiilis, omaperäinen muotoilu ja huippulaatuisuus yhdistyvät siinä päästöttömään ajamiseen. MINI Electric on myös hyvä valinta työsuhdeautoilijalle. Verotusarvoissa on huomioitu verottajan lisätuki täyssähköautoille, jonka turvin vapaa autoetu on alk. 470 €/kk ja käyttöetu alk. 425 €/kk.

Varaa koeajo
BAVARIALaakkonen

BAVARIA Laakkonen -myyntipisteet

BAVARIA Laakkonen -myyntipisteet

MINI Cooper SE Essential autoverollinen kokonaishinta alk. 39.261,12 € (sis. toimituskulut 600 €) uuden WLTP mittaustavan mukainen CO2-päästö 0 g/km. Sähköllä ajettava toimintamatka 216 – 234 km, Vapaa autoetu 470 € / kk, Käyttöetu 425 € / kk

*Esimerkkilaskelma: tasaerin 369,00 eur/kk sis.alv (30tkm/36kk). Leasingkauden kokonaiskustannus erät 1-36 yhteensä 13.284 € sis. alv ja järjestelypalkkio. Hintaesimerkissä on huomioitu valtion hankintatuki 2.000€, johon on rajattu budjetti. Ylikilometrit 0,17 eur. Vuokra sisältää auton käyttöoikeuden, huolenpitosopimuksen (MINI L 3v/40 000km), liikkuvuusturvan ja MINI Talvirengaspaketin. Lopullinen leasingvuokra määräytyy yksilöllisten varustevalintojen ja autoveron yhteisvaikutuksesta. Mahdollisuus tehdä sopimus myös laajemmilla kilometriehdoilla. Rahoitusyhtiö: MINI Financial Services / Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

 

Muut Bavaria Laakkonen tarjoukset

Tervetuloa BAVARIA Laakkoselle autokaupoille ma-la
Tarjoamme lauantaisin koeajaneille jätskit!
Lue lisää
MINI-kesäkiertue Bavaria Laakkosella.
Lue lisää
Uusi MINI Countryman Plug-In Hybrid
Suuria unelmia
Lue lisää