Aidosti sähköllä. Aidosti MINI.

MINI Electric

MINI Electric on sähköistetty versio ikonisesta 3-ovisesta MINIstä. Sen muotoilua ja toimintoja on päivitetty, jotta voit nauttia vieläkin enemmän hiljaisesta ja voimakkaasta käyttökokemuksesta. MINI Electric on muutakin kuin ladattava auto. Se on ladattu asenteella, joka vie sinua. Vakiona mm. automaattivaihteisto, nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä, urheilulliset etuistuimet, navigointi, automaattinen ilmastointi, LED-ajovalot. Toimintasäde sähköllä on jopa 234 km.

KOE UUSI TÄYSSÄHKÖ-MINI BAVARIA LAAKKOSELLA. 

MINI COOPER SE huolettomasti yksityisleasingillä.

Täyssähköinen MINI vastaa kaikilta osin alkuperäistä, ikonista MINIä, joka on nyt varustettu tulevaisuuden teille. Legendaarinen mikroautofiilis, omaperäinen muotoilu ja huippulaatuisuus yhdistyvät siinä päästöttömään ajamiseen. Voit hankkia sen esimerkiksi huolettomalla yksityisleasingillä. MINI Electric on myös hyvä valinta työsuhdeautoilijalle. Verotusarvoissa on huomioitu verottajan lisätuki täyssähköautoille, jonka turvin verotusarvo yllättävän alhainen. Vapaa verotusarvo alkaen 460 €/kk! Kysy lisää myyjältä.

Valitse tästä sinulle sopiva uusi MINI

MINI yksityisleasing on sinulle, joka arvostat helppoutta ja riskittömyyttä. Ajat 3 vuotta ja maksat vain kuukausivuokran, polttoaineen ja vakuutukset - huolenpito, takuu, liikkuvuusturva ja talvirenkaat sisältyvät hintaan. Sinä voit keskittyä ajamiseen, me hoidamme loput.

- Ei ensimmäistä isompaa erää.

- Kiinteä kuukausivuokra.

- Sisältää huolenpitosopimuksen ja talvirenkaat.

- Sopimusaika on 3 vuotta ja 30 000 km. Myös muut sopimuskaudet ja kilometrit ovat mahdollisia.

BAVARIALaakkonen

BAVARIA Laakkonen -myyntipisteet

BAVARIA Laakkonen -myyntipisteet

MINI Cooper SE Essential autoverollinen kokonaishinta alk. 38.580 € (sis. toimituskulut 600 €) uuden WLTP mittaustavan mukainen CO2-päästö 0 g/km. Sähköllä ajettava toimintamatka 216 – 234 km, Vapaa autoetu 460 € / kk, käyttöetu 415 € / kk

Kuvien autot erikoisvarustein. 

 

Muut Bavaria Laakkonen tarjoukset

Pohjola autovakuutus Bavaria Laakkoselta vuodeksi -30 %
Lue lisää
DEFA-tuotteet Bavaria Laakkoselta
Lue lisää
Laakkonen KESÄHUOLTO – turvallisesti kesäreissuihin huolletulla autolla.
Lue lisää