#CHARGEDWITHPASSION

MINI on hauska ja ympäristöystävällinen valinta työsuhdeautoksi.

Jos et pidä kompromisseista työssä tai vapaalla, MINI on autosi. Älykkäät palvelut ja innovatiivinen tekniikka helpottavat elämääsi liikuitpa sitten kaupungissa tai maanteillä. MINI on ekologinen valinta työsuhdeautoksi yrityksille, jotka haluavat tehdä ympäristöystävällisiä valintoja.

Mutta mikä tärkeintä, MINI on tosi kiva ajaa!

MINI AT WORK
Tervetuloa valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva MINI Bavaria Laakkoselle!

MINI Countryman Plug-in Hybrid

MINI Countryman Plug-in Hybrid on oikea valinta kun tarvitset tilaa ihmisille sekä tavaroille. Liikut jopa 52 km matkan päästöittä sähköllä sekä pidemmät matkat vaivattomasti polttomoottorilla. Vapaa autoetu alk. 695 €/kk, käyttöetu alk. 590 €/kk

Lue lisää

MINI Electric.

Tarvitsetko ympäristöystävällisen tavan liikkua kaupungissa ja haluat löytää aina parkkipaikan asiakaskäynneilläsi? Valitse MINI Cooper SE täyssähköinen MINI työsuhdeautoksi. MINI Electricistä löytyy hyvät tilat neljälle matkustajalle ja auton kompaktit ulkomitat on kuin tehty päästöttömään kaupunkiajoon. Täyssähköauton verotusarvoissa on huomioitu verottajan lisätuki, jonka turvin vapaa autoetu on alk. 460 €/kk ja käyttöetu alk. 415 €/kk.

Lue lisää
BAVARIALaakkonen

BAVARIA Laakkonen -myyntipisteet

BAVARIA Laakkonen -myyntipisteet

Koeajot ja esim. tilaussopimusten allekirjoitukset pyritään hoitamaan mahdollisimman turvallisesti. Voit sopia myyjäsi kanssa sinulle parhaiten sopivasta tavasta.

MINI Countryman Cooper SE ALL4 Essential autoverollinen kokonaishinta alk. 44.849,30 € (sis.toimituskulut 600 €) uuden WLTP-päästömittaustavan mukaisella CO2-päästöllä 40 g/km ja kulutus 1,8 l/100km. Vapaa autoetu 695 €/kk, käyttöetu 590 €/kk. MINI Cooper SE Essential autoverollinen kokonaishinta alk. 38.580 € (sis. toimituskulut 600 €) uuden WLTP mittaustavan mukainen CO2-päästö 0 g/km. Sähköllä ajettava toimintamatka 216 – 234 km, Vapaa autoetu 460 € / kk, käyttöetu 415 €/k

Muut Bavaria Laakkonen tarjoukset

Uusi MINI Countryman Plug-in Hybrid
Suuria unelmia
Lue lisää
MINI ELECTRIC Bavaria Laakkoselta.
Aidosti sähköllä. Aidosti MINI.
Lue lisää
MINI on hauska ja ympäristöystävällinen valinta työsuhdeautoksi.
#ChargedWithPassion
Lue lisää