Hanselin valitsemana BMW autotoimittajana on ilo olla palveluksessanne!

BMW on yhä useammin julkishallinnon autovalinta eri puolilla maailmaa – iloksemme myös Suomessa. BMW on valittu useissa eri autoluokissa Hansel Oy:n puitesopimustoimittajaksi sopimuskaudelle 2.10.2017 – 31.12.2020. Tarjolla ovat BMW 1-sarja, 3-sarja, 4-sarja, 5-sarja, 7-sarja ja i3.

BMW tarjoaa autohankintoihinne ylivertaista kokonaistaloudellisuutta. Sen takaavat mallistomme pieni keskikulutus, pitkät huoltovälit, järkevät huoltohinnat ja huokea CO2 verovaikutus. Näiden tekijöiden ansiosta BMW pitää myös arvonsa useita kilpailijoitaan paremmin.

Vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat niin ikään keskeisiä asioita hankinnoista päätettäessä. Kestävän kehityksen toimenpiteet ovat olennainen osa koko BMW Groupin strategiaa, ja yhtiö onkin saanut merkittävää tunnustusta tällä saralla. BMW Group on mm. valittu maailman vastuullisimmaksi autonvalmistajaksi kahdeksan kertaa. Voimme siis hyvällä syyllä sanoa BMW:n olevan alansa suunnannäyttäjä.

BMW:n parhaita puolestapuhujia ovat aina olleet autojen kuljettajat ja matkustajat. He arvostavat luotettavuutta, turvallisuutta ja toimivaa designia. Olennainen osa toimivuutta ja luotettavuutta on myös älykäs BMW xDrive neliveto, joka on tarjolla jo yli 80 eri BMW malliin.

Hansel Oy:n kilpailuttama BMW toimittaja on Laakkonen Helsinki. Tarjoamme Hanselin puitesopimusasiakkaille yksilöllisen palvelun niin autoihin tutustumiseksi kuin hankinnan suunnitteluunkin. Tarjouskilpailun perusteella Hansel on valinnut puitesopimuksen piiriin seuraavat BMW-mallisarjat:

Pieni keskiluokka: BMW 1-sarja
Suuri keskiluokka: BMW 3-sarja ja BMW 4-sarja
Suuret henkilöautot: BMW 5-sarja
Edustusautot: BMW 7-sarja
Sähköautoluokka: BMW i3

Puitesopimusautojen tilaaminen tapahtuu Hansel Oy:n Palvelusivuston kautta www.hansel.fi > Palvelusivusto > Ajoneuvo- ja kuljetushankinnat > Autot ja taloudellisen ajon koulutus 2017 > Autot.


Selena Chandi
Diplomatic Sales Manager
050 413 6292
selena.chandi@laakkonen.fi

Laakkonen Helsinki
Mekaanikonkatu 2
00880 Helsinki

Laakkonen
Hakuvahdit (0)