Maksa joustavasti osissa huolto-, varaosa- ja tarvikeostot

Maksa esimerkiksi kesä- ja talvirenkaat kätevästi osissa. Et tarvitse erillistä lainaa, kortteja etkä käteistä.

Yksityisasiakkaan Laakkosen MaksuDiili on edullinen ja joustava tapa maksaa esim. kesä- ja talvirenkaat sekä huollon palvelut kaikissa Laakkosen liikkeissä. OP:n asiakkaana tilistä kertyy sinulle myös bonusta. Et tarvitse erillistä lainaa, kortteja tai käteistä.

Laakkosen MaksuDiili on jatkuvakäyttöinen luotto, ja rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj. MaksuDiilitilille kertyneet ostokset maksat sinulle sopivina kuukausimaksuina ja voit käyttää tiliä sinulle myönnetyn luoton puitteissa.

Laskut voit maksaa Maksudiilillä myös mobiilisti.
Saat puhelimeesi huoltotyön jälkeen maksulinkin, jolla voit maksaa huoltolaskun etukäteen mobiilisti, jolloin auton noutaminen on vaivatonta ja nopeaa. Sovi linkin lähettämisestä etukäteen autoa huoltoon tuodessasi. Mobiilimaksulla lasku näkyy huollossa välittömästi maksettuna. Huoltolasku siirtyy MaksuDiili-tiliisi, ja laskutetaan sinulta seuraavassa MaksuDiili-laskussasi. MaksuDiili-hakemuksen voit täyttää myös Laakkosen liikkeessä.

Hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

kk

Hae-painiketta napsauttamalla siirryt rahoituksen haku -sivulle, jossa voit hakea juuri sinulle sopivan summan haluamallasi kuukausierällä käyttöösi.

 • Rahoitus 2 000 – 7 500€
 • Joustava takaisinmaksu
 • Luoton alussa 3 kk korotonta maksuaikaa
 • Edullinen korko OP Prime + 9,95%-yks.*
 • Laskutuspalkkio 5€/kk
 • Ei luoton perustamismaksua

* MaksuDiili on jatkuvakäyttöinen luotto jonka todellinen vuosikorko 2 000 € luotolle on 15,05 %, kun luoton korko on OP-prime + 9,95 %, (10,20 % 08/19), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2 719,61 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 50 € minimilyhennyksin kuukauden välein, jolloin luottoaika on 55 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki

SULJE


Laakkonen MaksuDiili ytimekkäästi:

 • Ei avausmaksua
 • 3 ensimmäistä kuukautta korotonta maksuaikaa. Maksat lyhennyksen lisäksi vain laskutuspalkkion 5 €/kk
 • Luotto voi olla jopa 7500 euroa vuodessa
 • Minimikuukausierä 1,7 % luoton määrästä (minimikuukausierä 50 €)
 • Esim. 2.000 € luotolle todellinen vuosikorko on 15,05 % kun luoton korko on OP-prime + 9,95 % prosenttiyksikköä (10,2 % 5/2020) ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2.719,61 €*
 • Laskutus kuukausittain, laskutuspalkkio on 5 €/kk
 • Voit maksaa valitsemasi minimierän tai sitä suuremman erän kuukaudessa
 • Luoton voit maksaa kerralla pois milloin vain
 • MaksuDiiliä ei voi käyttää auton hankintaan

Kysy lisää MaksuDiilistä huoltoneuvojiltamme tai varaosamyyjiltämme.

MaksuDiili on voimassa kaikissa Laakkosen liikkeissä. Edut: Joustava tapa maksaa huollot, varaosat ja renkaat. 3kk korotonta maksuaikaa ensimmäisestä ostoksesta. Ei avausmaksua. Maksut kätevästi osissa myös mobiilisti. Luoton kokonaismäärä jopa 7500 €/v.

Laakkonen

Katso lähin Laakkonen liikkeesi tästä >>

*MaksuDiili on jatkuvakäyttöinen luotto, jonka todellinen vuosikorko on 15,05 % 2.000 € luotolle, kun luoton korko on OP-prime + 9,95 % (10,2 % 05/20), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2.719,61 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 50 € minimilyhennyksin kuukauden välein, jolloin luottoaika on 55 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

 

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Hakuvahdit (0)