Tulisiko sinusta meille työkaveri Laakkoselle?

Katso avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus


 

Autoalan ammattilaiset ja nousevat tähdet kuulolle – etsimme mahdollisesti juuri sinua!

 

Kiinnostaisiko sinua uudet haasteet huipputiimissä, suomalaisessa autoalan eturivin yrityksessä? Reilu 60-vuotias perheyrityksemme on tunnettu ihmisiä arvostavasta kulttuuristaan, arvopohjaisesta johtamisestaan, ammattitaitoisesta henkilökunnastaan sekä yhtiön DNA:han kirjoitetusta palosta palvella asiakkaitaan.

 

Olemme yksi Suomen suurimmista autojen vähittäismyyntiketjuista ja edustamme kahdeksaa suosittua automerkkiä. Täyden palvelun autotalona tarjoamme kaikki palvelut myynnistä varaosiin, merkkihuoltoon sekä vauriokorjaukseen.  Meitä on jo lähes 950 intohimoista ammattilaista eri työtehtävissä, mutta iloiseen joukkoomme mahtuu vielä monta tulevaisuuden autoalan osaajaa!

 

Se meistä, me olemme kiinnostuneita sinusta!

 

Sytytkö sähköistyvästä ja digitalisoituvasta autoalasta ja haluaisit päästä kehittämään osaamistasi alan ammattitaitoisimpien osaajien ja korkealaatuisimpien työvälineiden avulla? Kaipaatko työhösi valmiita raameja, mutta myös vapautta itsesi näköiseen toteuttamiseen? Arvostatko palkan lisäksi työyhteisöä, jossa ihmiset aidosti viihtyvät sekä liiketoimintaa, jota ohjaavat vahvasti arvot yhdessä, vastuullisesti ja asiakasta arvostaen? Jos vastasit kaikkiin kyllä – meillä on jo paljon yhteistä!

 

Meillä menestyäksesi et tarvitse välttämättä pitkää taustaa autoalalta, sillä perehdytämme, koulutamme ja pidämme huolta että osaamisesi on aina ajan tasalla. Meillä saat tehdä töitä omilla vahvuuksillasi, asenne ratkaisee! Olit sitten urasi alussa oleva tai kokeneempi konkari, nyt sinulla on upea mahdollisuus hypätä mukaan menestystarinaamme: Tulemme lähiaikoina rekrytoimaan kymmeniä tulevaisuuden autoalan ammattilaisia, joten katso avoimet työpaikat, tai laita avoin hakemus!

 

 

Automekaanikko, Tampere Hatanpää

Hakuaika päättyy 05.08.2022
Näytä ilmoitus

Korimekaanikko, Tampere Hatanpää

Hakuaika päättyy 05.08.2022
Näytä ilmoitus

Työnjohtaja, Porvoo (määräaikainen)

Hakuaika päättyy 03.07.2022
Näytä ilmoitus

Työnjohtaja, Porvoo

Hakuaika päättyy 03.07.2022
Näytä ilmoitus

BMW-mekaanikko, Helsinki

Hakuaika päättyy 04.07.2022
Näytä ilmoitus

BMW-mekaanikko, Kouvola

Hakuaika päättyy 04.07.2022
Näytä ilmoitus

BMW-mekaanikko, Jyväskylä

Hakuaika päättyy 04.07.2022
Näytä ilmoitus

Skoda-mekaanikko, Jyväskylä

Hakuaika päättyy 04.07.2022
Näytä ilmoitus

Myyntipäällikkö, Tampere

Hakuaika päättyy 05.07.2022
Näytä ilmoitus

Jätä avoin työhakemus

Mikäli tällä hetkellä Laakkosella ei ole avoimia työpaikkoja juuri sinulle, voit aina jättää avoimen työhakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä tarpeen vaatiessa.

Jätä avoin työhakemus
Hakuvahdit (0)