Tulisiko sinusta meille työkaveri Laakkoselle?

Katso avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus


Tervetuloa autoalan eturivin paikoille!

Laakkonen-autokonserni on henkilökunnastaan ja asiakkaistaan välittävä suomalainen perheyhtiö, joka on osa Laakkonen Yhtiöitä. Yritteliään ja kauaskatseisen Laakkosen suvun käsissä pienestä puutavarayrityksestä on kasvanut 60 vuodessa vahva ja kehittyvä monialayhtymä.

Olemme yksi Suomen suurimmista autojen vähittäismyyntiketjuista ja edustamme 8 suomalaisille tuttua automerkkiä. Myymme vuosittain noin 30 000 uutta ja käytettyä autoa sekä hoidamme 200 000 huoltokäyntiä. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki autoihin liittyvät palvelut myynnistä varaosiin ja merkkihuoltoon. Panostamme voimakkaasti digitaalisiin palveluihin, joiden hyödyntämisessä olemme edelläkävijä autoalalla.

Visionamme on olla vastuullinen kumppani, joka tarjoaa parhaat liikkumisen palvelut muuttuviin tarpeisiin. Uskomme, että motivoituneen ja ammattitaitoisen henkilökuntamme sekä edistyksellisten palveluiden avulla varmistamme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme tyytyväisyyden.

Olemme ylpeitä edustamistamme merkeistä ja yhdessä tekemästämme työstä toimialamme kehittämisessä. Laakkosella olet osa huipputiimiä ja sinulla on mahdollisuus seurata autotoimialaa näköalapaikalta.

Jos koet autokaupan omaksi alaksesi ja arvostat mukavaa työympäristöä, niin katso avoimet työpaikat ja jätä hakemus jo tänään. Juuri nytkin on haussa monta mielenkiintoista paikkaa. Ja jos sopivaa paikkaa ei juuri nyt löydy, jätä avoin hakemus. Tulemme lähiaikoina rekrytoimaan kymmeniä autoalan ammattilaisia.

Harjoittelijaksi Laakkoselle

Hakuaika päättyy 31.12.2022
Näytä ilmoitus

Vaihtoautomyyjä, Lappeenranta

Hakuaika päättyy 25.01.2022
Näytä ilmoitus

Varaosamyyjä, Lahti

Hakuaika päättyy 06.02.2022
Näytä ilmoitus

BMW-mekaanikko, Helsinki

Hakuaika päättyy 28.02.2022
Näytä ilmoitus

Vaihtoautomyyjä, Skoda Helsinki

Hakuaika päättyy 10.02.2022
Näytä ilmoitus

Jätä avoin työhakemus

Mikäli tällä hetkellä Laakkosella ei ole avoimia työpaikkoja juuri sinulle, voit aina jättää avoimen työhakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä tarpeen vaatiessa.

Jätä avoin työhakemus
Hakuvahdit (0)