Hakuvahdit (0)

Huolto- ja korjauspalvelut kaikkiin merkkeihin Laakkoselta.

Laakkoselta huolto- ja korjauspalvelut luotettavasti kaikkiin merkkeihin.

LAAKKONEN MONIMERKKIHUOLTO ALK. 189 €

Laakkonen Monimerkkihuolto on tarkoitettu vm. 2017 ja sitä vanhempiin autoihin. Se sisältää moottoriöljyn ja suodattimien vaihdon sekä 19 kohtaisen tarkastuksen. Hinta alkaen 4 sylinterisiin moottoreihin (henkilöautot, ei koske automerkkien erikoismalleja). Pakettiautoille hinta 219 €.

Katso kaikki tarkistuslistan kohdat tästä >>

Varaa Laakkosen Monimerkkihuolto tästä

ILMAINEN HUOLTOVIDEO
Huoltovideossa saat tarkkaa ja havainnollista tietoa autosi kunnosta ja korjausta vaativista kohteista. Palvelu on ilmainen kaikille merkeille Laakkosen huollossa.
VAURIOKORJAAMO
Henkilö- ja pakettiautojen kolari- ja vauriokorjaukset. Vauriokorjaamomme hoitaa vauriotarkastukset ja auttaa sijaisauton hankinnassa, vahinkojen arvioinnissa, vahinkoilmoituksen tekemisessä sekä neuvoo yhteydenpidossa vakuutusyhtiöön korjauksen edistämiseksi.
PROAUTOLASIPALVELU
Laakkoselta ammattitaidolla kaikki tuulilasipalvelut: vaihdot, korjaukset ja kalibroinnit.
Esim. kiveniskemän korjaus 58 €, seuraavat 29 €/kpl.
RENKAANVAIHTO JA RENGASMYYNTI
Uudet renkaat ja renkaiden vaihtopalvelu. Laakkoselta myös vaivattomasti renkaiden kausisäilytys alk. 95 €/kausi. Säilytyspalvelu sisältää renkaiden säilytyksen ja kausivaihdon.
LAAKKOSEN NOUTO- JA PALAUTUSPALVELU.
Määräaikaishuollon yhteydessä noudamme autosi sovitusta paikasta esimerkiksi kotiosoitteestasi tai työpaikaltasi ja palautamme sen huollettuna sinulle haluttuun määränpäähän. Toimintasäde 40 km
LAAKKOSEN MAKSUDIILILLÄ maksat huolto-, varaosa- ja tarvikeostot joustavasti osissa, myös mobiilisti. Et tarvitse erillistä lainaa, kortteja tai käteistä.

Laakkonen

Katso lähin Laakkonen >>

Huollon ajanvaraus | Turvallisesti verkossa tai puhelimella

Huollot, renkaan vaihdot, autojen koeajot ja sopimusten allekirjoitukset hoidetaan mahdollisimman turvallisesti. Voit sopia myyjän tai huoltoneuvojan kanssa sinulle parhaiten sopivasta tavasta.