Laakkonen GreenDrive. Tie kestävään tulevaisuuteen.

Kestävä kehitys tulee yhä voimakkaammin esille kaikilla aloilla. Kuluttajat ovat entistä kiinnostuneempia tuotteiden alkuperästä, ominaisuuksista ja tuotantotavoista.

Autojen kohdalla ei kyse ole pelkästään päästöistä vaan esimerkiksi myös auton valmistuksessa käytetyistä raaka-aineista, auton polttoainetaloudesta ja voimanlähteistä, jotka säästävät uusiutumattomia luonnonvaroja. Maailmalla käytetään termiä “sustainability” eli kestävyys – mitä kestävämpiä arvoja tuote edustaa, sitä halutumpi se tulevaisuudessa on.

Olen kiinnostunut tästä kampanjasta Täytä alle toivomasi yhteydenottotapa ja toimipiste. Myyjämme on teihin yhteydessä mahdollisimman pian.
+358
Varaa koeajo

Vertaile päästöjä

Arvioi ajokilometriesi aiheuttama vuotuinen hiilijalanjälki.

Aloita arvioimalla kuinka paljon ajat vuodessa

Valitse vertailtavat autot

Keskiarvo Co2-päästöt suomessa tonnia*

*Henkilöautojen keskimääräinen CO2-päästö Suomessa perustuu vuoden 2019 tilastoon, jossa on käytetty NEDC-mittaustapaa (lähde: Liikennefakta). Vertailtavien autojen päästöt on datalähteestä riippuen laskettu joko NEDC-menetelmällä tai uudella WLTP-menetelmällä.

4,8t

LAAKKONEN GREENDRIVE ON MEIDÄN KESTÄVÄN KEHITYKSEN KONSEPTIMME.

Haluamme auttaa asiakkaitamme tekemään kestävämpiä valintoja sekä tukemaan vastuullista autoilua, kuljettamista ja liikkumista.

Laakkonen edustaa tunnettuja automerkkejä, joilla on tarjota hyviä vaihtoehtoja vihreään ajamiseen. Kun valitset GreenDrive-mallin, tiedät, että valintasi on vähäpäästöinen ja edustaa kestävän kehityksen mukaisia arvoja. Verkkosivuillamme uudet GreenDrive-autot ja -vaihtoautot on selkeästi merkitty ja näet CO2-päästöt vihreällä pohjalla.

UUSI YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN AUTO 2-4 VUODEKSI ILMAN KÄSIRAHAA

GreenDiili on Laakkosen laajan GreenDrive-malliston hybridi-, sähkö- ja kaasuautoihin tehtävä FiksuDiili. Valitse GreenDiili – se on tie kestävään tulevaisuuteen ja ympäristöä kunnioittava päätös.

VALITSE SOPIVA KÄYTTÖVOIMA

Käyttövoimavalikoima monipuolistuu koko ajan, mutta mitä kannattaa ottaa huomioon käyttövoimaa valitessa? Lue lisää oppaastamme.