Yhteiskunta

 

Olemme alallamme merkittävä työllistäjä, veronmaksaja ja palveluntarjoaja. Tavoitteenamme on mahdollistaa asiakkaillemme kestävä autoilu nyt ja tulevaisuudessa. Edustamamme automerkit ja tarjoamamme palvelut auttavat asiakkaitamme tekemään entistä kestävämpiä autoiluun liittyviä valintoja. Tukemiemme kohteiden kautta luomme hyvinvointia koko yhteiskunnalle.

Laakkonen on vakavarainen perheyritys, joka täyttää taloudelliset velvoitteensa niin työntekijöitä kuin yhteiskuntaakin kohtaan. Palvelemme asiakkaitamme paikallisesti 15 eri paikkakunnalla Itä- ja Keski-Suomessa sekä pääkaupunkiseudulla. Palveluihimme kuuluu 21 täyden palvelun autoliikettä, kolarikorjaamo sekä yhdistetty huolto- ja kolarikorjaamo.

Asiakastyytyväisyys on johtotähtemme

Olemme täyden palvelun autotalo ja autoilun aito kumppani, joka palvelee asiakkaitaan kaikissa autoiluun liittyvissä asioissa auton hankinnasta ja huollosta tilanteeseen, jossa asiakas vaihtaa vanhan autonsa uuteen. Siksi asiakkaamme ovatkin hyvin brändiuskollisia.

Asiakastyytyväisyys on aina ollut Laakkoselle tärkeä toiminnan mittari. Mittaamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti ja liikekohtaisesti niin myynnin kuin huolto- ja korjauspalveluidenkin osalta – näin voimme seurata koko toimintaamme koskevien tulosten kehitystä sekä yleisellä että paikallisella tasolla. Samalla saamme arvokasta tietoa mahdollisista kehitystarpeista.

Laakkosen Tapa Toimia on toimintamme punainen lanka. Haluamme ylittää asiakkaidemme odotukset joka päivä, kaikissa kanavissa. Hymyilevä asiakas on meille merkki onnistuneesta työstä. Vastaamme asiakkaan tarpeisiin viipymättä ja varmistamme, että asiakas saa meiltä tarvitsemansa tuotteet ja palvelut nopeasti, sujuvasti ja laadukkaasti.

Olemme kehittäneet asiakaspalveluamme ympäröivän maailman tavoin yhä digitaalisemmaksi. Tavoitteenamme on, että digitaaliset palvelut toimivat saumattomasti yhdessä fyysisten toimipisteidemme ja perusprosessiemme kanssa kaikissa kanavissa. 

Olemme mukana tukemassa yhteiskunnan hyvinvointia

Tuemme valtakunnallisia hankkeita, jotka liittyvät lasten ja nuorten sekä perheiden arkeen, edistävät elämisen laatua ja tuottavat iloa mahdollisimman monelle. Yhteistyösuhteet ovat lähtökohtaisesti pitkäaikaisia, ja ne heijastavat suomalaisia arvojamme ja istuvat luonnollisesti liiketoimintaamme. 

Tällä hetkellä keskeisimmät sponsorointikohteemme ovat Lastenklinikoiden Kummit ry, Suomen Jääkiekkoliitto ja Suomen Golfliitto, jotka ovat monivuotisia kumppaneitamme.

 

Lastenklinikoiden Kummit ry

Yhteistyömme Lastenklinikoiden Kummit ry:n kanssa sai alkunsa vuonna 2011. Yhteistyön kautta olemme tukeneet monipuolisesti lasten ja nuorten hyvinvointia Suomessa yhteensä yli puolella miljoonalla eurolla. Olemme muun muassa olleet mukana tukemassa uraauurtavaa sydänläppähanketta, lasten syöpätautien tutkimusta, lasten ja nuorten ahdistuneisuushäiriöiden Cool Kids -hoito-ohjelmaa sekä uuden lastensairaalan laitehankintoja.

Yhteistyö käsittää myös joka vuosi järjestettävän Elämä Lapselle -konsertin, jonka kautta tuemme Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa sekä lastentautien tutkimustyötä. Katso edellisvuosien kumppani-insertit tästä >>

Tuen määrä on vähintään 50 000 euroa vuodessa. Laakkosen asiakkaat voivat omalla toiminnallaan vaikuttaa, sillä jokainen Laakkosella huollettu auto kerryttää lahjoitussummaa.

 

Suomen jääkiekkoliitto

Laakkonen ja Suomen Jääkiekkoliitto ovat tehneet yhteistyötä yli 10 vuotta. Yhteistyön kautta olemme tukeneet koko Suomea yhdistävää kansallislajia jääkiekkoa ja sen harrastamista. Yhteistyö kattaa liiton lisäksi miesten A-maajoukkueen Leijonat ja naisten maajoukkueen Naisleijonat sekä nuorten maajoukkueet Nuoret Leijonat (U20) ja Pikkuleijonat (U18). ŠKODA on toiminut jääkiekon virallisena autokumppanina vuodesta 2021.

 

Suomen Golfliitto

Laakkonen on yksi Suomen Golfliiton pääyhteistyökumppaneista. Yhteistyön sai alkunsa vuonna 2017 ja se käsittää myös junioritoiminnan tukemista.

 

Konsernitasolla sovittavista sponsorointikohteista päätämme keskitetysti markkinointiorganisaatiossamme. Lähtökohtaisesti pyrimme pitkäaikaisiin yhteistyösuhteisiin, jotka heijastavat suomalaisia arvojamme ja istuvat luonnollisesti liiketoimintaamme.