Valitse sivusto
Laakkonen pääsivusto
BMW
Ford
Mazda
MINI
Nissan
Opel
Skoda
Subaru
Laakkonen vaihtoautot

Tuulilasin vaihto ja korjaus Joensuu

Laakkosen ProAutolasipalvelu toteuttaa tuulilasin korjaukset ja vaihdot Joensuussa

Tuulilasin korjaukset ja vaihdot suositellaan suoritettavan aina laadukkaassa huollossa, joka käyttää autonvalmistajan alkuperäisiä tai alkuperäistä vastaavia varaosia. Laadukkaan lasituksen tehtävä on huolehtia kunnollisesta turvallisuudesta ja matkustusmukavuudesta.

Miksi käyttäisin Laakkosen ProAutolasipalvelua Joensuussa?

Tämän päivän tuulilasi on teknisesti pitkälle kehitetty osa, johon on integroitu monia järjestelmiä, kuten sadetunnistimet, lämmitys, kaistavahdit ja kamerajärjestelmät. Siksi ei ole sama, mitä lasia korjaustöissä käytetään ja miten auto- ja tuulilasien asennukset tehdään.

Vuonna 2018 voimaan tulleen katsastuslain muutos tiukensi auton tuulilasin kuntovaatimuksia. Korjauskehoituksen sijaan vaurioitunut tuulilasi saataa johtaa hylkäykseen tai jopa ajokieltoon. Kiveniskemän sattuessa on siis hyvä korjauttaa lasi ennen kuin rikki mennyt kohta pääsee leviämään. Särökohdan laajetessa pelkkä korjaus ei enää riitä vaan tuulilasi tulee vaihtaa. Särö kannattaa korjata mahdollisimman pian, sillä laajentuminen voi tapahtua yllättävänkin nopeasti.

Laakkosen ProAutolasipalvelu Joensuussa käyttää vain automerkkien alkuperäisiä tai alkuperäistä vastaavia Saint-Gobain Autover-varaosia, joten voit huoletta varata tuulilasin korjauksen tai huollon kauttamme.

  • Käytämme vain autonvalmistajan alkuperäisiä tai Saint-Gobain Autover alkuperäistä vastaavia varaosia
  • Osa luotettavaa merkkihuoltoa, helposti esim. huoltokäynnin yhteydessä
  • Kaikki autolasi- ja tuulilasityöt
  • Olemme sataprosenttisesti kotimainen autolasipalveluketju
  • Koulutetut huoltoammattilaisemme käyttävät asianmukaisia tietoteknisiä ohjelmia ja laitteita sekä hoitavat tarvittavat kalibroinnit käyttäen oikeita erikoistyökaluja ja työmenetelmiä

Missä Joensuun ProAutolasipalvelu sijaitsee?

Tuulilasin korjaus tai vaihto Joensuussa hoituu Laakkonen Joensuussa. Sekä myymälämme että huoltomme sijaitsee kätevästi Kajaanintien varrella, Joensuun keskustan pohjoispuolella osoitteessa Voimatie 1, 80100 Joensuu. Autolla saapuville ajo-ohjeet löytyvät täältä. Huolto on avoinna tiistaista perjantaihin klo 07:30-17:00. Huomioithan että olemme suljettuna lauantain ja sunnuntain lisäksi myös maanantaina. Kaikki toimisteen tiedot löydät täältä:

Varaa aika heti!

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Hakuvahdit (0)