Valitse sivusto
Laakkonen pääsivusto
BMW
Ford
Mazda
MINI
Nissan
Opel
Skoda
Subaru
Laakkonen vaihtoautot

Tuulilasin korjaus ja vaihto Kuopio

Laakkosen ProAutolasipalvelu toteuttaa tuulilasin korjaukset ja vaihdot Kuopiossa

Tuulilasin korjaukset ja vaihdot kannattaa suorittaa aina luotettavassa huollossa, joka käyttää automerkkien alkuperäisiä tai alkuperäistä vastaavia varaosia. Laadukkaan lasituksen tehtävä on huolehtia kunnollisesta turvallisuudesta ja matkustusmukavuudesta. Kiveniskemästä johtuva särö voidaan useimmiten korjata jos se ei vielä ole päässyt leviämään. Särö voi levitä nopeastikin halkeamaksi, jolloin koko tuulilasi on vaihdettava. Särön sattuessa kannattaa siis toimia nopeasti. Soita numeroon 010 214 9419 ja varaa korjaus tai vaihto!

Miksi käyttäisin ProAutolasipalvelua Kuopiossa?

Tämän päivän tuulilasi on teknisesti pitkälle kehitetty osa, johon on usein intregroitu monia järjestelmiä, kuten sadetunnistimet, lämmitys, kamerajärjestelmät ja kaistavahdit. Siksi ei ole sama, mitä autolasia käytetään ja miten asennustyö tehdään.

ProAutolasipalvelu käyttää vain autonvalmistajan alkuperäisiä tai alkuperäistä vastaavia Saint-Gobain Autover-varaosia, joten voit huoletta varata tuulilasin korjauksen tai huollon kauttamme.

  • Teemme Kuopiossa kaikki autolasityöt
  • Käytämme vain autonvalmistajan alkuperäisiä tai Saint-Gobain Autover alkuperäistä vastaavia varaosia
  • Osa luotettavaa merkkihuoltoa, helposti vaikka huoltokäynnin yhteydessä
  • Koulutetut huoltoammattilaisemme käyttävät asianmukaisia tietoteknisiä laitteita ja ohjelmistoja sekä hoitavat tarvittavat kalibroinnit käyttäen oikeita erikoistyökaluja ja työmenetelmiä
  • Olemme sataprosenttisesti kotimainen autolasipalveluketju

Kuopion Laakkonen ProAutolasipalvelu

Tuulilasin vaihto ja korjaus Kuopiossa onnistuu toimipisteessämme Laakkonen Kuopio. Kuopion toimipisteemme sijaitsee Kallantien varrella, noin neljän kilometrin päässä Kuopion keskustasta. Tarkka osoite on Kallantie 12, 70400, Kuopio. Mikäli saavut autolla, ajo-ohjeet löydät täältä.  Laakkonen Kuopion ProAutolasipalvelun tavoittaa myös puhelimitse numerosta 010 214 9419.

Varaa siis korjaus tai vaihto heti!

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Hakuvahdit (0)