Hakuvahdit (0)

Bavaria Laakkosen BPS kesäkampanja-arvonnan säännöt

JÄRJESTÄJÄ

Bavaria Laakkonen Oy ("Laakkonen" tai "järjestäjä"),
PL 36,
80101 Joensuu,

OSALLISTUMISOIKEUS

Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on voimassa oleva ajokortti, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvontaan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KAMPANJA-AIKA

Kampanja-aika on 11.6. - 24.8.2022.

OSALLISTUMINEN

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla Facebookin tai Instagramin kommenttikenttään, kenen ystävän kanssa ja minne haluaisi kesälomamatkan BMW-autolla tehdä ja mistä Bavaria Laakkosen toimipisteestä auton haluaa noutaa käyttöönsä. Kampanja-aikana arvotaan 5 autoa 2 vkoksi kerrallaan. Arvonta päivät ovat: 15.6.2022, 29.6.22, 13.7.22, 27.7.22 ja 10.8.22.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Arvonnan voittajan valitsee Bavaria Laakkonen. Arvonnan palkintona on BMW 530e xDrive, jonka voittaja saa käyttöönsä noin 2 viikoksi aina arvontapäivää seuraavasta päivästä klo 12 alkaen. Voittaja vastaa polttoainekuluista. Palkintoauto on käytössä seuraavasti:
16.6. klo 12 – 29.6.22 klo 12 asti
30.6. klo 12 – 13.7.22 klo 12 asti
14.7. klo 12 – 27.7.22 klo 12 asti
28.7. klo 12 – 10.8.22 klo 12 asti
11.8. klo 12 – 24.8.22 klo 12 asti

Voittaja sitoutuu ottamaan yhden lomakuvan per viikko sekä jakamaan kuvan sosiaalisessa mediassa. Kuvatekstissä tulee mainita joko @BMWBavariaLaakkonen (FB) tai @autotalolaakkonen (IG). Lisäksi tulee käyttää seuraavia hashtageja #bavarialaakkonen #bmwpremiumselection #bpskesäkampanja.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Auto luovutetaan voittajalle tankattuna. Autojen vakuuttamisesta vastaa Laakkonen, voittaja vastaa lopuista käyttöajan polttoainekuluista ja vakuutuksen omavastuusta mahdollisessa vahinkotapauksessa. Voittajalle ilmoitetaan voitosta Facebookin/IG:n kautta henkilökohtaisella viestillä.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Laakkonen vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Laakkonen ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Laakkoselle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT

Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Laakkosen niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin/IG:n käyttöehtoja. Laakkonen pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan Laakkosen Facebook ja IG-sivuilla. Osallistuessaan kisaan osallistujat luovuttavat Laakkoselle sisältöjen sekä materiaalien käyttöoikeudet. Tätä oikeutta Laakkonen tulee hyödyntämään parhaaksi katsomallaan tavalla.

Arvonta ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistuja antaa tietonsa Laakkosen käyttöön, ei Facebookille/Instagramille. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin ja Instagramin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.