PÄIVITYS 13.3. ASIAKASTIEDOTTEESEEN - Autoasioiden hoito turvallisesti koronaepidemian aikana Lue tarkemmin tästä!

Laakkosen Karjala-turnaus 2019 -arvonnan säännöt

JÄRJESTÄJÄ 

Veljekset Laakkonen Oy ("Laakkonen" tai "järjestäjä"),
PL 36
80101 Joensuu

OSALLISTUMISOIKEUS

Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 15 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet kilpailuun tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KAMPANJA-AIKA

Kampanja-aika on 29.10. – to 31.10.2019 klo 23.59. Arvonta suoritetaan perjantaina 1.11.2019.

OSALLISTUMINEN

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla Laakkosen Facebook-sivulla Karjala-turnaus -arvonnan kommenttikenttään.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Palkintoina on kuusi (6) neljän (4) lipun lippupakettia seuraaviin näytöksiin:

to 7.11.2019 Suomi-Venäjä
la 9.11.2019 Suomi-Tsekki
su 10.11.2019 Suomi-Ruotsi

Lippupaketit arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken aikajärjestyksessä. Yksi voittaja voi voittaa yhden lippupaketin, sis. 4 lippua. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Vastaamme voittajille Facebookin kommenttikentässä tai henkilökohtaisella viestillä. Palkinnot voi lunastaa tiistai 5.11.2019 alkaen Laakkosen Herttoniemen liikkeestä: Laakkonen Herttoniemi, Mekaanikonkatu 12, Helsinki ma-pe klo 9-17 aikana. Kaikki pelit pelataan Helsingin Hartwall Areenalla.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Laakkonen vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Laakkonen ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Laakkoselle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Laakkosen niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin käyttöehtoja. Laakkonen pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan Laakkosen Facebook -sivulla.

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistuja antaa tietonsa Laakkosen käyttöön, eikä Facebookille. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Laakkonen
Hakuvahdit (0)
test