PÄIVITYS 13.3. ASIAKASTIEDOTTEESEEN - Autoasioiden hoito turvallisesti koronaepidemian aikana Lue tarkemmin tästä!

Kattoboksiarvonnan säännöt

JÄRJESTÄJÄ

Veljekset Laakkonen Oy ("Veljekset Laakkonen" tai "järjestäjä"),
PL 36
80101 Joensuu

OSALLISTUMISOIKEUS

Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 15 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KAMPANJA-AIKA

Kampanja-aika on 14.2.2019. - 16.2.2019.

OSALLISTUMINEN

Arvontaan voi osallistua jakamalla kuvan Instagramissa tunnisteella #laakkonenkallantie.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Kaikkien julkaisuun vastanneiden kesken arvotaan yksi (1) kuudensadan (600) euron arvoinen kattoboksi. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Instagramin yksityisviestillä. Palkinto toimitetaan voittajalle kuukauden sisällä arvonnan suorittamisesta.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Veljekset Laakkonen vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Veljekset Laakkonen ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Veljekset Laakkoselle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Veljekset Laakkosen niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan instagramin käyttöehtoja. Veljekset Laakkonen pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan Veljekset Laakkosen instagram -sivulla.

Arvonta ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Instagramiin. Osallistuja antaa tietonsa Veljekset Laakkosen käyttöön, eikä Instagramille Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Instagramin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Laakkonen
Hakuvahdit (0)
test