PÄIVITYS 13.3. ASIAKASTIEDOTTEESEEN - Autoasioiden hoito turvallisesti koronaepidemian aikana Lue tarkemmin tästä!

Laakkosen Joulukalenteri -kisan säännöt

JÄRJESTÄJÄ

Veljekset Laakkonen Oy ("Laakkonen" tai "järjestäjä"),
PL 36
80101 Joensuu

OSALLISTUMISOIKEUS

Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 15 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvontaan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KAMPANJA-AIKA

Kampanja-aika on 1.12.2019 - 24.12.2019.

OSALLISTUMINEN

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla Laakkosen Facebook- tai Instagram -sivulla kisajulkaisun kommenttikenttään. Vain arvontajulkaisut sisältävät palkintoarvonnan. Arvontoja on 16 päivänä. Arvonta suoritetaan arvontajulkaisusta seuraavana arkipäivänä ja osallistumisaikaa on joulukalenterin luukkua vastaavan päivän loppuun asti.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Kaikkien julkaisuun vastanneiden kesken arvotaan merkkikohtaisia tuotepalkintoja tai muita autoiluun liittyviä palkintoja. Jokaisessa arvonnassa mainitaan myös arvonnan/kisan palkinto. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Vastaamme voittajalle Facebookin/Instragramin kommenttikentässä tai henkilökohtaisella viestillä. Palkinnot toimitetaan voittajille viimiestään tammikuun 2020 aikana.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Laakkonen vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Laakkonen ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Laakkoselle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Laakkosen niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin/Instagramin käyttöehtoja. Laakkonen pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan Laakkosen Facebook/Instagram -sivulla.

Arvonta ei ole Facebookin tai Instragramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistuja antaa tietonsa Laakkosen käyttöön, eikä Facebookille tai Instagramille. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin/Instagramin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Laakkonen
Hakuvahdit (0)