PÄIVITYS 13.3. ASIAKASTIEDOTTEESEEN - Autoasioiden hoito turvallisesti koronaepidemian aikana Lue tarkemmin tästä!

Laakkosen Karjala-turnaus 2017 -arvonnan säännöt

JÄRJESTÄJÄ

 

Autotalo Laakkonen Oy (”Laakkonen” tai ”järjestäjä”),
PL 36
80101 Joensuu

OSALLISTUMISOIKEUS

 

Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 15 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet kilpailuun tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KAMPANJA-AIKA

 

Kampanja-aika on 25.10.-1.11.2017 klo 23.59. Arvonta suoritetaan 2.11.2017.

OSALLISTUMINEN

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla Autotalo Laakkosen Facebook-sivulla Karjala-turnaus -arvonnan kommenttikenttään.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

 

Palkintoina on seitsemän (7) neljän (4) lipun lippupakettia seuraaviin peleihin:

  • to 9.11.2017 Suomi-Venäjä
  • su 12.11.2017 Suomi-Kanada

Lippupaketit arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken aikajärjestyksessä. Yksi voittaja voi voittaa yhden lippupaketin. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Vastaamme voittajille Facebookin kommenttikentässä tai henkilökohtaisella viestillä. Palkinnot voi lunastaa ma 6.11.2017 alkaen Laakkosen Herttoniemen liikkeestä: Veljekset Laakkonen Oy (Ford –autotalo), Mekaanikonkatu 12, Helsinki. Liike on avoinna ma-pe klo 9-18. Molemmat pelit pelataan Helsingin Hartwall Areenalla.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Autotalo Laakkonen vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Autotalo Laakkonen ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Autotalo Laakkoselle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT

 

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Autotalo Laakkosen niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin käyttöehtoja. Autotalo Laakkonen pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan Autotalo Laakkosen Facebook -sivulla.

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistuja antaa tietonsa Autotalo Laakkosen ja Veljekset Laakkosen käyttöön, eikä Facebookille. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Laakkonen
Hakuvahdit (0)
test