ASIAKASTIEDOTE: Laakkosella varaudutaan koronavirukseen (COVID-19) Lue tarkemmin tästä linkistä!

Laakkosen Karjala-turnaus 2018 -arvonnan säännöt

JÄRJESTÄJÄ 

Autotalo Laakkonen Oy (”Laakkonen” tai ”järjestäjä”),
PL 36 
80101 Joensuu

OSALLISTUMISOIKEUS 

Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 15 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet kilpailuun tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KAMPANJA-AIKA 

Kampanja-aika on 29.10. - 1.11.2018 klo 23.59. Arvonta suoritetaan perjantaina 2.11.2018.

OSALLISTUMINEN 

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla Autotalo Laakkosen Facebook-sivulla Karjala-turnaus -arvonnan kommenttikenttään.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN 

Palkintoina on kuusi (6) neljän (4) lipun lippupakettia seuraaviin näytöksiin:

  • to 8.11.2018 Venäjä-Suomi
  • la 10.11.2018 Suomi-Tsekki
  • su 11.11.2018 Suomi-Ruotsi

Lippupaketit arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken aikajärjestyksessä. Yksi voittaja voi voittaa yhden lippupaketin, sis. 4 lippua. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Vastaamme voittajille Facebookin kommenttikentässä tai henkilökohtaisella viestillä. Palkinnot lunastetaan tiistai 6.11.2018 alkaen Laakkosen Herttoniemen liikkeestä: Laakkonen Herttoniemi, Mekaanikonkatu 12, Helsinki ma-pe klo 9-18 aikana. Kaikki pelit pelataan Helsingin Hartwall Areenalla.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU 

Autotalo Laakkonen vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Autotalo Laakkonen ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Autotalo Laakkoselle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT 

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Autotalo Laakkosen niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin käyttöehtoja. Autotalo Laakkonen pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan Autotalo Laakkosen Facebook -sivulla.

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistuja antaa tietonsa Autotalo Laakkosen ja Veljekset Laakkosen käyttöön, eikä Facebookille. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Laakkonen
Hakuvahdit (0)
test