ASIAKASTIEDOTE: Laakkosella varaudutaan koronavirukseen (COVID-19) Lue tarkemmin tästä linkistä!

Laakkosen Merkkipäivät Kiuas -arvonnan säännöt

JÄRJESTÄJÄ
Autotalo Laakkonen Oy (”Autotalo Laakkonen” tai ”järjestäjä”), PL 36 80101 Joensuu

OSALLISTUMISOIKEUS
Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 15 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KAMPANJA-AIKA
Kampanja-aika on 18.3.2017 – 25.3.2017.

OSALLISTUMINEN
Arvontaan voi osallistua kommentoimalla Laakkosen Merkkipäivien Facebook-sivulla arvonnan kommenttikenttään.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN
Arvonnan voittajan valitsee Laakkonen. Arvonnan voittaja saa omaksi Harvian Finland –puukiukaan. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Palkinnon nouto sovitaan henkilökohtaisesti voittajan kanssa. Vastaamme voittajalle Facebookin kommenttikentässä tai henkilökohtaisella viestillä.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Autotalo Laakkonen vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Autotalo Laakkonen ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Autotalo Laakkoselle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT
Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Autotalo Laakkosen niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin käyttöehtoja. Autotalo Laakkonen pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan Autotalo Laakkosen Facebook -sivulla. Osallistuessaan kisaan osallistujat luovuttavat Laakkoselle sisältöjen sekä materiaalien käyttöoikeudet. Tätä oikeutta Laakkonen voi hyödyntää parhaaksi katsomallaan tavalla. Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistuja antaa tietonsa Autotalo Laakkosen käyttöön, eikä Facebookille. Kilpailuun osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Laakkonen
Hakuvahdit (0)
test