Laakkosen Red Carpet Film Festival -arvonnan säännöt

JÄRJESTÄJÄ

Autotalo Laakkonen Oy ("Laakkonen" tai "järjestäjä"),
PL 36
80101 Joensuu

OSALLISTUMISOIKEUS

Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 15 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet kilpailuun tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KAMPANJA-AIKA

Kampanja-aika on 21.-27.8.2017 klo 23.59.

OSALLISTUMINEN

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla Autotalo Laakkosen Facebook-sivulla Red Carpet Film Festival -arvonnan kommenttikenttään.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Palkintoina on viisi (5) kahden (2) lipun lippupakettia seuraaviin näytöksiin:

to 31.8.2017 klo 13.30 Saattokeikka
pe 1.9.2017 klo 16.00 Angry Birds
la 2.9.2017 klo 13.30 Miami
su 3.9.2017 klo 13 Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu

Lippupaketit arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken aikajärjestyksessä. Yksi voittaja voi voittaa yhden lippupaketin. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Vastaamme voittajille Facebookin kommenttikentässä tai henkilökohtaisella viestillä. Palkinnot lunastetaan Laakkosen Herttoniemen liikkeestä: Autotalo Laakkonen, Mekaanikonkatu 12, Helsinki. Liike on avoinna ma-pe klo 9-18 ja la klo 10-15.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Autotalo Laakkonen vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Autotalo Laakkonen ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Autotalo Laakkoselle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Autotalo Laakkosen niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin käyttöehtoja. Autotalo Laakkonen pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan Autotalo Laakkosen Facebook -sivulla.

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistuja antaa tietonsa Autotalo Laakkosen ja Veljekset Laakkosen käyttöön, eikä Facebookille. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Laakkonen
Hakuvahdit (0)