ASIAKASTIEDOTE: Laakkosella varaudutaan koronavirukseen (COVID-19) Lue tarkemmin tästä linkistä!

Laakkosen Ystävänpäivä-kisan säännöt

JÄRJESTÄJÄ

Veljekset Laakkonen Oy ("Laakkonen" tai "järjestäjä"),
PL 36,
80101 Joensuu,

OSALLISTUMISOIKEUS

Kilpailuun voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KAMPANJA-AIKA

Kampanja-aika on pe 14.2.2020.

OSALLISTUMINEN

Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla Laakkosen Facebook- tai Instagram-sivulla kisan kommenttikenttään.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Kilpailun voittajan valitsee Laakkonen. Kilpailun voittaja saa viikonlopuksi käyttöönsä henkilöauton ja yöpymisen romanttisessa Vanajanlinnassa kahdelle hengelle. Palkinto on voittajan käytössä Laakkosen määrittelemänä viikonloppuna perjantaista sunnuntaihin. Auton nouto ja palautus suoritetaan Laakkosen määrittelemällä tavalla. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Vastaamme voittajalle Facebookin tai Instagramin kommenttikentässä tai henkilökohtaisella viestillä.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Laakkonen vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Laakkonen ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Laakkoselle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT

Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Laakkosen niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin ja Instagramin käyttöehtoja. Laakkonen pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan Laakkosen Facebook- ja Instagram-sivuilla. Osallistuessaan kisaan osallistujat luovuttavat Laakkoselle sisältöjen sekä materiaalien käyttöoikeudet. Tätä oikeutta Laakkonen tulee hyödyntämään parhaaksi katsomallaan tavalla.

Kilpailu ei ole Facebookin/Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistuja antaa tietonsa Laakkosen käyttöön, eikä Facebookille/Instagramille. Kilpailuun osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin ja Instagramin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Laakkonen
Hakuvahdit (0)
test