ASIAKASTIEDOTE: Laakkosella varaudutaan koronavirukseen (COVID-19) Lue tarkemmin tästä linkistä!

Laakkosen Ystävänpäivä -kisan säännöt

JÄRJESTÄJÄ

Autotalo Laakkonen Oy (”Autotalo Laakkonen” tai ”järjestäjä”), PL 36 80101 Joensuu

OSALLISTUMISOIKEUS

Kilpailuun voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 15 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KAMPANJA-AIKA

Kampanja-aika on 14.2.2017 - 19.2.2017.

OSALLISTUMINEN

Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla Laakkosen Facebook-sivulla kisan kommenttikenttään.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Kilpailun voittajan valitsee Laakkonen. Kilpailun voittaja saa viikonlopuksi käyttöönsä MINIn henkilöauton. Palkinto on voittajan käytössä Laakkosen määrittelemänä viikonloppuna perjantaista sunnuntaihin. Auton nouto ja palautus suoritetaan Laakkosen määrittelemällä tavalla. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Vastaamme voittajalle Facebookin kommenttikentässä tai henkilökohtaisella viestillä.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Autotalo Laakkonen vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Autotalo Laakkonen ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Autotalo Laakkoselle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT

Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Autotalo Laakkosen niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin käyttöehtoja. Autotalo Laakkonen pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan Autotalo Laakkosen Facebook -sivulla. Osallistuessaan kisaan osallistujat luovuttavat Laakkoselle sisältöjen sekä materiaalien käyttöoikeudet. Tätä oikeutta Laakkonen tulee hyödyntämään parhaaksi katsomallaan tavalla. Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistuja antaa tietonsa Autotalo Laakkosen käyttöön, eikä Facebookille. Kilpailuun osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Laakkonen
Hakuvahdit (0)
test