Älykäs autoilu blogi

 

 

 

Mitä kaikkea älykäs autoilu tänä päivänä tarkoittaa? Millaisia kysymyksiä tulevaisuuden autoiluun liittyy? Entä autoilu palveluna? Tässä blogisarjassa Laakkonen avaa autoilijoille selkeämpää ja kirkkaampaa kuvaa autoilusta tänään ja huomenna. Valintoja on tarjolla valtavasti ja ala kehittyy vauhdilla. Haluamme, että suomalainen autoilija pysyy turvallisesti kyydissä ja myös hieman nauttii matkanteosta.

Auto kuin uusi – Laakkosen laaja vaihtoautovalikoima hemmottelee auton ostajaa.

13. heinäkuu 2020
Laakkosen vaihtoautovalikoimassa on yli 2 000 autoa. Niistä jokainen huokuu uuden auton tuntua.

Laakkosen vaihtoautovalikoimassa on yli 2 000 autoa. Niistä jokainen huokuu uuden auton tuntua. Miten tämä on mahdollista? Kaikille Laakkosen vaihtoautoille tehdään A-Katsastuksen Autotohtorin kuntotarkastus, jossa käydään läpi muun muassa auton yleiskunto ja liikenneturvallisuus sekä moottorin toiminta. Lisäksi autot puunataan kiiltäviksi sekä sisältä että ulkoa ennen kuin ne tulevat jälleen myyntiin. Koska vaihtoauton ostaminen merkkiliikkeestä on riskitöntä, päätyy moni auton ostaja valitsemaan itselleen vaihtoauton.

”Laakkosen vaihtoautovalikoimaa voi kuvata vain yhdellä sanalla, ja se on laaja”, toteaa FordStore Laakkonen Turun vaihtoautojen myyntipäällikkö Kalle Kanerva.

Tällä hetkellä Laakkosen valikoimassa on yli 2 000 vaihtoautoa, joiden hinnat vaihtelevat muutamista tuhansista euroista yli sadantuhannen euron luksusautoihin.

”Tuohon väliin mahtuu jos jonkinlaista menopeliä. Meiltä löytyy sekä pieniä autoja että isoja autoja, jotka sopivat suuremmallekin perheelle. Itselleen voi valita mieluisan käyttövoiman bensan, dieselin, sähkön, hybridin tai kaasun väliltä. Lisäksi hyötyajoneuvotarjontamme vaihtoautopuolella on erittäin monipuolinen. Voisikin sanoa, että vaihtoautomme edustavat kaikkea sitä, mitä markkinoilla on tällä hetkellä tarjolla”, kertoo Kanerva.

Puolueeton ammattilainen tarkastaa autot läpikotaisin

Laakkosella panostetaan laadukkaaseen vaihtoautomyyntiin ja kattavaan vaihtoautovalikoimaan. Auton osto on pyritty tekemään asiakkaalle mahdollisimman helpoksi – luotettavuutta unohtamatta.

”Kaikille vaihtoautoillemme tehdään A-Katsastuksen Autotohtorin puolueeton kuntotarkastus, jossa käydään läpi yli sata autoon liittyvää yksityiskohtaa. Näin voimme taata, että automme ovat luovutushetkellä priimakunnossa”, kertoo Kanerva.

Käytännössä jokainen myyntiin tuleva vaihtoauto käydään juurta jaksain läpi – kaikki mitä autosta voidaan tarkistaa, tarkistetaan.

Autotohtorin kuntotarkastuksessa huomiota kiinnitetään muun muassa auton toimintaan, käyttömukavuuteen, liikenneturvallisuuteen, voimansiirron ja moottorin toimivuuteen, alustan kuntoon, kolarikorjauksiin sekä yleiskuntoon. Lisäksi jokainen auto koeajetaan ja sitä verrataan samanmerkkiseen, -malliseen ja -ikäiseen, normaalikuntoiseen ja normaalisti kuluneeseen autoon.

Kuntotarkastus antaa myös selvityksen pakokaasupäästöistä, katalysaattorin kunnosta, öljy-, neste- ja polttoainevuodoista sekä kaikesta muusta, mikä vaikuttaa auton ympäristöystävällisyyteen.

”Tarkastus on todella kokonaisvaltainen. Auton turvallisuus on tietenkin ykkösasia, minkä jälkeen tulevat tekniset ominaisuudet. Prosessiin kuuluu myös se, että kaikki Laakkosen vaihtoautot pestään huolellisesti sekä ulkoa että sisältä ennen kuin ne tulevat uudelleen myyntiin”, sanoo Kanerva.

Ostajaa odottaa huollettu ja katsastettu auto

Kun vaihtoauton kuntotarkastus on valmis, merkitään kaikki läpikäydyt kohdat tarkastusraporttiin. Jokaisen vaihtoauton tarkastusraportit ovat luettavissa Laakkosen nettisivulta.

”Raportti on rakenteeltaan yksinkertainen. Siitä selviää yhdellä vilkaisulla, missä kunnossa auto on nyt ja mihin asioihin kannattaa tulevaisuudessa varautua. Asiakas voi käydä tutustumassa raporttiin jo etukäteen ja jos siitä herää kysymyksiä, niitä käydään yhdessä läpi myyjän kanssa”, selventää Kanerva ja jatkaa:

”Jos Autotohtorin raportissa on korjausta vaativia kohtia, auto viedään tarkastuksen jälkeen Laakkosen huoltoon ja viat korjataan. Samoin jos katsastus on ajankohtainen, auto katsastetaan. Lisäksi huollamme kaikki myyntiin tulevat vaihtoautot huolto-ohjelman mukaan, jos se on auton kohdalla ajankohtaista. Emme siis vain korjaa vaihtoautojen vikoja, vaan ylläpidämme niiden kuntoa.”

Vaihtoauton ostajan ei tarvitse ensitöikseen olla murehtimassa uuden autonsa huolloista.

Lisäksi Laakkonen tarjoaa vaihtoautoihinsa uuden auton tehdastakuuta vastaavan turvan. LAAKKONENTurva kattaa teknisten vikojen korjaamisesta aiheutuvat korjauskulut. Sen ansiosta auton omistaja maksaa myös kunnossapidon osalta vain määräaikaishuolloista.

”Merkkiliikkeenä ja yhtenä Suomen suurimmista autoliikkeistä meidän velvollisuutemme on, että tuotteemme ovat erinomaisessa kunnossa. Vaihtoauton ostaminen merkkiliikkeestä onkin riskitöntä ja helppoa, joten moni auton ostaja päätyy tähän ratkaisuun. Ostopäätöstä helpottaa huomattavasti se, että vaihtoautomme on tarkastettu ja huollettu asianmukaisesti. Näin vaihtoauton voi ostaa huolettomasti – jopa netistä.”

Teksti: Jenni Tepsa

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Hakuvahdit (0)