Älykäs autoilu blogi

 

 

 

Mitä kaikkea älykäs autoilu tänä päivänä tarkoittaa? Millaisia kysymyksiä tulevaisuuden autoiluun liittyy? Entä autoilu palveluna? Tässä blogisarjassa Laakkonen avaa autoilijoille selkeämpää ja kirkkaampaa kuvaa autoilusta tänään ja huomenna. Valintoja on tarjolla valtavasti ja ala kehittyy vauhdilla. Haluamme, että suomalainen autoilija pysyy turvallisesti kyydissä ja myös hieman nauttii matkanteosta.

FiksuDiili ja MaksuDiili sujuvoittavat autoilijan arkea.

17. maaliskuu 2021
Laakkosen Diiliperheen palvelut on kehitetty helpottamaan autoilijan arkea.

Oletko harkinnut auton hankkimista kuukausimaksulla? Tai haluaisitko maksaa suuremmat huoltotyöt sinulle sopivissa erissä? Laakkosen Diiliperheen palvelut on kehitetty helpottamaan autoilijan arkea. FiksuDiilillä auton ostaminen on riskitöntä ja FiksuDiili-sopimuksen päättyessä asiakas voi joko palauttaa auton liikkeeseen, lunastaa sen omaksi tai uusia sopimuksen. MaksuDiili puolestaan takaa sen, että yllättävien huolto- ja korjaustöiden maksaminen hoituu joustavasti.

”FiksuDiili sopii kaikille autoilijoille. Olitpa sitten ensiauton ostaja, autonvaihtaja tai työsuhdeautoilija, löytyy FiksuDiili-valikoimastamme sinulle sopiva ajoneuvo”, toteaa Laakkosen yritysmyyntijohtaja Olli Husa.

Laakkosen FiksuDiili-valikoimaan kuuluu lähes 3 000 vaihtoehtoa. Vähäpäästöisten hybridi-, sähkö- ja kaasuautojen FiksuDiili kulkee nimellä GreenDiili.

”FiksuDiili on joustava, osamaksupohjainen sopimus, jolla asiakas saa uuden auton käyttöönsä 2–4 vuodeksi pienellä kuukausimaksulla sekä ilman käsirahaa ja vakuuksia. FiksuDiili on saatavilla edustamiimme kahdeksaan automerkkiin, ja auton voi valita joko tehdastilauksena tai varastoautojen joukosta”, kertoo Husa.

Ei yllätyksiä kustannuksissa

Husan mukaan ihmiset pohtivat nykypäivänä paljon, kannattaako auto ostaa omaksi vai hankkia leasingsopimuksella. Omistamisen kulttuuri on murroksessa, ja se näkyy myös autokaupoilla.

”FiksuDiili on asiakkaalle täysin riskitön vaihtoehto. Auton voi hankkia itselleen kiinteällä kuukausimaksulla, jonka suuruuteen vaikuttavat auton malli, sopimuskauden pituus, ajokilometrit ja mahdolliset lisävarusteet. Tähän päälle tulevat sitten vielä vakuutus- ja polttoainekustannukset sekä määräaikaishuollot. Sen sijaan kesä- ja talvirenkaat sisältyvät sopimukseen”, selventää Husa.

Hänen mukaansa FiksuDiilin joustavuus saa asiakkailta usein kiitosta.

”FiksuDiili elää mukana elämänmuutoksissa, ja esimerkiksi sopimuksen kilometrimäärää voi muuttaa pienellä muutosmaksulla kesken sopimuskauden. Kiinteän kuukausimaksun ansiosta autoilusta aiheutuvat kustannukset on helppo ennakoida.”

”FiksuDiili on riskitön myös sopimuskauden päättyessä. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia auton hinnan alenemisesta, sillä me takaamme auton jäännösarvon. Auton voi palauttaa meille veloituksetta tai jos menopeli on ollut mieleinen, sen voi lunastaa itselleen maksamalla viimeisen suuremman osamaksuerän tai tehdä uuden FiksuDiili-sopimuksen. Vaihtoehtoja on monia. Ylivoimaisesti suurin osa asiakkaista päättää uusia sopimuksen.”

Vähäpäästöiset autot kiinnostavat yrityksiä ja yksityisautoilijoita

Yksityisautoilijoiden FiksuDiili-sopimuksia on tähän mennessä tehty jo tuhansia, ja määrä kasvaa koko ajan. FiksuDiili sopii erinomaisesti myös yrityksille.

”Etenkin GreenDiili-autot kiinnostavat yrityksiä, jotka haluavat kokoluokasta riippumatta panostaa ympäristöystävälliseen autoiluun”, kertoo Husa.

Laakkosen GreenDiili-autot herättävät mielenkiintoa myös yksityisasiakkaiden keskuudessa.

”Ihmisiä mietityttää, millainen hiilijalanjälki omasta autoilusta jää. Auto kannattaa kuitenkin aina valita omien käyttötarpeiden mukaan ja miettiä, ajaako enimmäkseen kaupungissa vai maanteillä, miten paljon vuodessa kertyy ajokilometrejä ja kuinka paljon rahaa autoiluun on valmis käyttämään kuukaudessa. Kun nämä asiat ovat selvillä, löytävät asiantuntijamme kullekin asiakkaalle sopivan ajoneuvon FiksuDiili-malliemme joukosta.”

Helpotusta varaosahankintoihin ja korjaustöihin

FiksuDiilin ohella Laakkosen Diiliperhettä täydentää MaksuDiili, joka on joustava tapa maksaa erissä huolto- ja korjaustyöt sekä varaosat kaikissa Laakkosen liikkeissä.

”MaksuDiilistä on hyötyä etenkin silloin, jos autossa ilmenee isompia huolto- tai korjaustarpeita, joihin ei ole varautunut etukäteen. MaksuDiilillä asiakas voi pilkkoa laskun itselleen sopiviin osiin”, kertoo Laakkosen jälkimarkkinointijohtaja Ville Raatikainen.

MaksuDiilillä voi myös maksaa kesä- ja talvirenkaat sekä erilaiset vara- ja lisävarustehankinnat, kuten taakka- ja pyörätelineet sekä suksiboksit. Uuden auton hankintaan sitä ei voi käyttää.

”Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat asioida meillä vaivattomasti. MaksuDiili sujuvoittaa esimerkiksi auton noutoa huollosta, sillä asiakas saa meiltä huollon jälkeen joko tekstiviestitse tai sähköpostitse maksulinkin, jolla huoltolaskun voi maksaa MaksuDiilillä etukäteen mobiilisti”, selventää Raatikainen.

Yksityisasiakkaat voivat hakea MaksuDiilin itselleen verkosta ilman erillistä avausmaksua.

”MaksuDiilistä ei aiheudu asiakkaalle mitään ylimääräisiä kuluja ja se on voimassa siihen asti, kunnes asiakas sen irtisanoo. MaksuDiili tarjoaa ensimmäiseen ostoon kolme kuukautta korotonta maksuaikaa. Koko luoton voi halutessaan maksaa kerralla pois, mutta on hyvä muistaa, että enimmillään luotto voi olla 7 500 euroa vuodessa”, kertoo Raatikainen.

”MaksuDiili kannattaa ehdottomasti tehdä etukäteen. Silloin kun jotain sattuu, ei tarvitse miettiä, mistä rahoituksen saa, vaan kaikki on valmiina.”

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Hakuvahdit (0)