Älykäs autoilu blogi

 

 

 

Mitä kaikkea älykäs autoilu tänä päivänä tarkoittaa? Millaisia kysymyksiä tulevaisuuden autoiluun liittyy? Entä autoilu palveluna? Tässä blogisarjassa Laakkonen avaa autoilijoille selkeämpää ja kirkkaampaa kuvaa autoilusta tänään ja huomenna. Valintoja on tarjolla valtavasti ja ala kehittyy vauhdilla. Haluamme, että suomalainen autoilija pysyy turvallisesti kyydissä ja myös hieman nauttii matkanteosta.

Yksityisleasing kasvattaa suosiotaan – hinta, huolettomuus ja kokemukset valinnan perusteina.

24. maaliskuu 2021
Laakkosen yksityisleasingin kaltainen FiksuDiili-sopimus houkuttelee yhä useampaa suomalaista autoilijaa

Laakkosen yksityisleasingin kaltainen FiksuDiili-sopimus houkuttelee yhä useampaa suomalaista autoilijaa. Keskeisin syy innostukseen on FiksuDiilin huolettomuus ja hinta. Monelle palvelu on myös keino hankkia käyttöönsä ekologinen, nykyaikaisinta teknologiaa hyödyntävä uusi ja turvallinen auto. Korona-aika on lisännyt yksityisleasingin kaltaisten sopimusten suosiota entisestään. Pyysimme Laakkosen yritysmyyntipäällikkö Ulla Kinnusta vastaamaan usein esitettyihin kysymyksiin FiksuDiilistä.

Mikä on Laakkosen tarjoama FiksuDiili?

”FiksuDiili on yksityisleasingin kaltainen sopimus, jossa sovitaan asiakkaan kanssa etukäteen kilometrimäärä sekä vuokra-ajan pituus. FiksuDiilissä saa käyttöönsä kiinteään kuukausihintaan uuden auton 2–4 vuodeksi ilman erillistä käsirahaa. FiksuDiili ei pidä sisällään palveluita vaan ainoastaan sovitun kilometrimäärän, ensimmäiset kesä- ja talvirenkaat ja auton. Palveluelementtejä, kuten huoltopalvelu, on kuitenkin mahdollista lisätä sopimukseen.”

”FiksuDiilissä ovat mukana vain pienipäästöiset autot, jotka maksavat alle 45 000 euroa. Poikkeuksena on BMW, jossa hintaraja on 55 000 euroa.”

 ”FiksuDiili-sopimuksen päätyttyä auton voi joko palauttaa, ottaa käyttöönsä uuden FiksuDiili-auton tai lunastaa auton itselleen esimerkiksi osamaksulla.”

Onko FiksuDiilin valikoimassa uusia ekologisia käyttövoimia?

”Kyllä. Valikoimasta löytyy niin sähkö-, hybridi- kuin kaasuautojakin – eli juuri niitä autoja, joita ihmiset enenevässä määrin haluavat tänä päivänä. FiksuDiili on monille tapa hankkia käyttöönsä juuri esimerkiksi uusi hybridiauto, kun hybridiauton hankkiminen muulla tavalla ei olisi mahdollista.”

Minkä hintaista FiksuDiili on?

”Vuokradiilii riippuu aina sovituista kilometreistä ja ajasta sekä valitusta autosta. Halvimmillaan kuukausivuokra on alle 200 euroa. Esimerkiksi 5-ovisen Opel Corsa Cityn tarjoushinta FiksuDiilissä on nyt alkaen 183 euroa kuukaudessa.”

”Yksi suosituimmista pikkuautoista, Ford Fiesta EcoBoost, maksaa yksilitraisella moottorilla nyt 189 euroa, kun sovittu kilometrimäärä on 40 000 ja sopimusaika neljä vuotta.”

”Kolmas, hieman erilainen esimerkki FiksuDiilista, on BMW X1 25e Charged editionin sporttimalli, jonka FiksuDiilin tarjoushinta on 499 euroa kuukaudessa.”

Katso ajankohtaiset FiksuDiili-tarjoukset tästä.

Mikä FiksuDiilissä vetoaa ihmisiin?

”Käyttäjän ei tarvitse maksaa käsirahaa, vaan sopimus on jatkuvasti tasaeräinen. Asiakkaan ei myöskään tarvitse huolestua, että auton arvo laskee. Olemme huomanneet asiakkaiden tarjotessa vaihtoon omaa autoaan, että he ovat usein tyytymättömiä saamaansa hintaan. Yksityisleasingin kaltaisessa FiksuDiilissä tätä päänvaivaa ei ole olemassa. Auton jälleenmyyntiarvoa ei tarvitse miettiä. Kun sopimus loppuu, auto palautuu.”

Lue lisää FiksuDiilin eduista tästä.

Kenelle yksityisleasingin kaltainen FiksuDiili sopii?

”Yksi melko suuri hankkijakunta on henkilöt, jotka ovat tottuneet ajamaan työsuhdeautolla ja jäävät eläkkeelle. Ihmiset, jotka ovat tottuneet huolettomuuteen ja helppouteen autoilussa, valitsevat mielellään FiksuDiilin. Nämä ihmiset haluavat autoilevaa elämäntapaa ilman omistamisen huolta.”

”Asiakkainamme on myös paljon nuorta väkeä. Yksi selkeä asiakaskunta ovat myös ne, joilla on ollut huonoja kokemuksia auton omistamisesta.”

Millaisia kokemuksia asiakkailla on FiksuDiilistä? Miten ihmiset perustelevat yksityisleasingin kaltaiseen sopimukseen siirtymistä?

”FiksuDiilin avulla asiakas pystyy jatkuvasti ajamaan uudella autolla, jossa on viimeisintä tekniikkaa – yhdistettävyydet kännykän toimintoihin ovat olemassa ja auto on mahdollisimman turvallinen.”

”Tällä hetkellä tarjolla on paljon erilaisia käyttövoimia ja teknologia kehittyy huimaa vauhtia. Kuluttajan voi olla vaikea tehdä valintaa tilanteessa, jossa ilmassa on näin monta palloa. FiksuDiili vapauttaa tällaisesta pohdinnasta, kun auton voi vaihtaa muutaman vuoden kuluttua ilman, että täytyy murehtia auton jälleenmyyntiarvoa.”

Miten korona on vaikuttanut FiksuDiilin suosioon?

”Korona on lisännyt FiksuDiili-kauppaa, koska ihmiset haluavat päästä liikkumaan ja välttää julkisia liikennevälineitä. Lisäksi ne, jotka muuttavat kauemmas väljempiin oloihin, tarvitsevat auton.”

”Neljässä vuodessa olemme myyneet lähes 6000 FiksuDiili-autoa. Kyseessä on huikea menestystarina.”

 Katso tästä yleisimmät kysymykset ja vastaukset FiksuDiiliin liittyen.

Teksti: Jonna Vuokola

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Hakuvahdit (0)