Laakkosen sponsorointiperiaatteet

 

Laakkonen-konsernia sitovista valtakunnallisista sponsorointikohteista päätämme keskitetysti markkinointiorganisaatiossamme. Lähtökohtaisesti pyrimme pitkäaikaisiin yhteistyösuhteisiin, jotka heijastavat suomalaisia arvojamme ja istuvat luonnollisesti liiketoimintaamme. 

Tällä hetkellä keskeisimmät sponsorointikohteemme ovat Lastenklinikoiden Kummit ry ja Suomen jääkiekkoliitto/Leijonat, jotka molemmat ovat monivuotisia kumppaneitamme.

Kummien kautta tuemme olemme tukeneet aktiivisesti mm. lasten syöpäsairauksien tutkimustyötä ja olemme olleet mahdollistamassa ainutlaatuista sydänläppähanketta, sen kehitystyötä ja käyttöönottoa. Yhteistyö Elämä Lapselle -konsertin kanssa tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa sekä lastentautien tutkimustyötä.

Suomen Jääkiekkoliiton kanssa autamme yhdessä mies- ja naisleijonia sekä eri ikäluokkien pikkuleijonia menestymään kansainvälisissä turnauksissa ja olemme mukana rakentamassa suomalaista menestystarinaa monien arvostamassa  huippulajissa.

kummit.fi

finhockey.fi
leijonat.fi

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Laakkonen
Hakuvahdit (0)