Mikä on OmaLaakkonen?

OmaLaakkonen on auto- ja huoltoasiakkaillemme tarkoitettu palvelu, jonka käyttö edellyttää asiakasrekisteriimme tallennettuja asiakastietoja. OmaLaakkonen-palvelussa voit hallinnoida autoasioitasi ainutlaatuisella, turvallisella ja modernilla tavalla ja asiointi liikkeidemme kanssa on nopeampaa ja kätevämpää.


Ota OmaLaakkonen mobiilipalvelu käyttöösi

Google Play Download_on_the_App_Store_Badge_FI_RGB_blk_100217

Laakkosen sponsorointiperiaatteet

 

Laakkonen-konsernia sitovista valtakunnallisista sponsorointikohteista päätämme keskitetysti markkinointiorganisaatiossamme. Lähtökohtaisesti pyrimme pitkäaikaisiin yhteistyösuhteisiin, jotka heijastavat suomalaisia arvojamme ja istuvat luonnollisesti liiketoimintaamme. 

Tällä hetkellä keskeisimmät sponsorointikohteemme ovat Lastenklinikoiden Kummit ry ja Suomen jääkiekkoliitto/Leijonat, jotka molemmat ovat monivuotisia kumppaneitamme. Kummien kautta tuemme aktiivisesti lasten syöpäsairauksien tutkimustatyötä ja olemme olleet mahdollistamassa ainutlaatuista sydänläppähanketta, sen kehitystyötä ja käyttöönottoa. Suomen Jääkiekkoliiton kanssa autamme yhdessä mies- ja naisleijonia sekä eri ikäluokkien pikkuleijonia menestymään kansainvälisissä turnauksissa ja olemme mukana rakentamassa suomalaista menestystarinaa monien arvostamassa  huippulajissa.

kummit.fi

finhockey.fi
leijonat.fi

Laakkonen
Hakuvahdit (0)