Laakkosen sponsorointiperiaatteet

Laakkonen-konsernia sitovista valtakunnallisista sponsorointikohteista päätämme keskitetysti markkinointiorganisaatiossamme. Lähtökohtaisesti pyrimme pitkäaikaisiin yhteistyösuhteisiin, jotka heijastavat suomalaisia arvojamme ja istuvat luonnollisesti liiketoimintaamme. Konsernitasolla monivuotiset sponsorointikohteemme ja kumppanimme ovat Lastenklinikoiden Kummit ry, Suomen Jääkiekkoliitto sekä Suomen Golfliitto.

Suomen Jääkiekkoliitto
Jo yli 10 vuoden ajan Laakkonen on tehnyt yhteistyötä Suomen Jääkiekkoliiton kanssa ja ollut tukemassa koko Suomea yhdistävää jääkiekkoa ja sen harrastamista. Yhteistyö kattaa liiton lisäksi miesten A-maajoukkueen Leijonat ja naisten maajoukkueen Naisleijonat sekä nuorten maajoukkueet Nuoret Leijonat ja Pikkuleijonat.

Vuodesta 2021 lähtien autokumppanina nähdään jo jääkiekossa voimakkaasti vaikuttava ŠKODA.
Lastenklinikoiden Kummit
Lastenklinikoiden Kummien kautta olemme vuodesta 2011 lähtien tukeneet monipuolisesti lasten ja nuorten hyvinvointia Suomessa yhteensä yli puolella miljoonalla eurolla. Olemme muun muassa olleet mukana avustamassa uraauurtavaa sydänläppähanketta, lasten syöpätautien tutkimusta sekä lasten ja nuorten ahdistuneisuushäiriöiden hoitoa Cool Kids -projektia.

Yhteistyö Elämä Lapselle -konsertin kanssa tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa sekä lastentautien tutkimustyötä.
Suomen Golfliitto
Laakkonen on Suomen suurimman urheilujärjestön, Golfliiton pääyhteistyökumppani. Golfliiton henkilökuntaa kuljettaa BMW ja merkki on aktiivisesti mukana monessa valtakunnallisessa Golfliiton tapahtumassa ympäri Suomea. Yhteistyön kautta Laakkonen tukee myös Golfliiton juniortoimintaa aktiivisesti. Lajia harrastetaan, lajissa kilpaillaan ja toimitaan yhteisten sääntöjen ja toimintamallien mukaisesti – puhtaasti, reilusti, tasavertaisesti ja vastuullisesti.

Laakkosen brändilähettiläät

Marja Hintikka
Radio- ja tv-juontaja ja Laakkosen ŠKODA-brändilähettiläs.
Sara ja Mikko Parikka
Positiivinen näyttelijäpariskunta. Sara on myös yksi Suomen tunnetuimmista bloggaajista. Sara ja Mikko toimivat Laakkosen Ford-brändilähettiläinä.

Sara Instagramissa: https://www.instagram.com/mikkoparik/
Mikko Instagramissa: https://www.instagram.com/saraparikka/
Saran kotisivu: https://saraparikka.com/
Emma Kimiläinen
Autourheilija, yrittäjä, radiojuontaja ja F1-kommentaattori. Emma on Laakkonen autokonsernin brändilähettiläs.

2021

2020
Vuonna 2020 Kummien Teemu-nalle vietti taksvärkkipäivänsä Laakkosella tutustuen erilaisiin autoliikkeen työtehtäviin! Katso videolta, miten päivä sujui.

2019
Kummitila kokoaa yhteen pienet ja suuret hyvänteot ja hyväntekijät ympäri Suomen. Vuonna 2019 Laakkonen meni Kummitilaan Michael Monroen kanssa. Katso mitä tapahtui.

 

Laakkonen

Katso lähin Laakkonen >>