Vastuuntuntoisesti eteenpäin

Laakkoselle on suomalaisena perheyrityksenä tärkeää hoitaa yhteiskuntaan ja ympäristöön liittyvät vastuuasiat moitteettomasti, asiakkaidemme arvostamalla tavalla.

Taloudellinen vastuu ohjaa liiketoimintaamme siten, että olemme vakavaraisia ja pystymme täyttämään velvoitteemme niin työntekijöitä kuin valtiotakin kohtaan. Ympäristövastuu käsittää ympäristöllisten tekijöiden huomioonottamista mm. autojen kuljetuksissa, huoltotoiminnassa ja yksittäisten työntekijöiden työrutiineissa. Sosiaaliseen vastuuseemme kuuluvat henkilökunnan asianmukainen koulutus, osaaminen ja työilmapiirin säilyttäminen motivoivana.

Osana sosiaalista vastuutamme kannamme huolta pienistä lapsipotilaista. Yhteistyömme Lastenklinikoiden Kummit ry:n kanssa on monivuotinen ja tuemme sen kautta aktiivisesti lasten syöpäsairauksien tutkimusta, sydänläppä-hanketta ja uuden lastensairaalan laitehankintoja vähintään 50.000 eurolla vuodessa.

Kun asiakkaana huollatat autosi Laakkosella, olet mukana tekemässä hyvää ja auttamassa pieniä potilaita.

Kummitila kokoaa yhteen pienet ja suuret hyvänteot ja hyväntekijät ympäri Suomen.

Vuonna 2019 Laakkonen meni Kummitilaan Michael Monroen kanssa. Katso mitä tapahtui tästä>>

Vuonna 2020 Kummien Teemu-nalle vietti taksvärkkipäivänsä Laakkosella tutustuen erilaisiin autoliikkeen työtehtäviin! Katso videolta, miten päivä sujui.


Kummit logo

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Hakuvahdit (0)