Mikä on OmaLaakkonen?

OmaLaakkonen on auto- ja huoltoasiakkaillemme tarkoitettu palvelu, jonka käyttö edellyttää asiakasrekisteriimme tallennettuja asiakastietoja. OmaLaakkonen-palvelussa voit hallinnoida autoasioitasi ainutlaatuisella, turvallisella ja modernilla tavalla ja asiointi liikkeidemme kanssa on nopeampaa ja kätevämpää.


Ota OmaLaakkonen mobiilipalvelu käyttöösi

Google Play Download_on_the_App_Store_Badge_FI_RGB_blk_100217

Vastuuntuntoisesti eteenpäin

Laakkoselle on suomalaisena perheyrityksenä tärkeää hoitaa yhteiskuntaan ja ympäristöön liittyvät vastuuasiat moitteettomasti, asiakkaidemme arvostamalla tavalla. Taloudellinen vastuu ohjaa liiketoimintaamme siten, että olemme vakavaraisia ja pystymme täyttämään velvoitteemme niin työntekijöitä kuin valtiotakin kohtaan. Ympäristövastuu käsittää ympäristöllisten tekijöiden huomioonottamista mm. autojen kuljetuksissa, huoltotoiminnassa ja yksittäisten työntekijöiden työrutiineissa. Sosiaaliseen vastuuseemme kuuluvat henkilökunnan asianmukainen koulutus, osaaminen ja työilmapiirin säilyttäminen motivoivana.

Osana sosiaalista vastuutamme kannamme huolta pienistä lapsipotilaista. Yhteistyömme Lastenklinikoiden Kummit ry:n kanssa on monivuotinen ja tuemme sen kautta aktiivisesti lasten syöpäsairauksien tutkimusta, sydänläppä-hanketta ja uuden lastensairaalan laitehankintoja vähintään 50.000 eurolla vuodessa.

Kun asiakkaana huollatat autosi Laakkosella, olet mukana tekemässä hyvää ja auttamassa pieniä potilaita.

 

Laakkonen
Hakuvahdit (0)