Olet sivustolla: Nissan
Laakkonen.fi
Laakkonen pääsivusto
Ford
Mazda
Nissan
Opel
ŠKODA
Subaru
Laakkonen vaihtoautot
BAVARIA Laakkonen
BMW
MINI
Hakuvahdit (0)

Huolto- ja korjauspalvelut kaikkiin merkkeihin Laakkoselta.

Laakkoselta huollot ja kolarikorjaukset luotettavasti kaikkiin merkkeihin. Toimimme yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa.

LAAKKONEN MONIMERKKIHUOLTO ALK. 189 €

Laakkonen Monimerkkihuolto on tarkoitettu vm. 2017 ja sitä vanhempiin autoihin. Se sisältää moottoriöljyn ja suodattimien vaihdon sekä 19 kohtaisen tarkastuksen. Hinta alkaen 4 sylinterisiin moottoreihin (henkilöautot, ei koske automerkkien erikoismalleja). Pakettiautoille hinta 219 €.


Katso tarkistuslistan kohdat tästä >>

Varaa Laakkosen Monimerkkihuolto tästä
ILMAINEN HUOLTOVIDEO
Huoltovideossa saat tarkkaa ja havainnollista tietoa autosi kunnosta ja korjausta vaativista kohteista. Voit tilata huoltovideon huollon verkkovarausjärjestelmästä.
KOLARIKORJAAMO
Henkilö- ja pakettiautojen kolari- ja vauriokorjaukset. Kolarikorjaamomme hoitaa vauriotarkastukset ja auttaa sijaisauton hankinnassa, vahinkojen arvioinnissa, vahinkoilmoituksen tekemisessä sekä neuvoo yhteydenpidossa vakuutusyhtiöön korjauksen edistämiseksi.
PROAUTOLASIPALVELU
Laakkoselta ammattitaidolla kaikki tuulilasipalvelut: vaihdot, korjaukset ja kalibroinnit.

Esim. kiveniskemän korjaus 58 €, seuraavat 29 €/kpl.
RENKAANVAIHTO JA RENGASMYYNTI
Uudet renkaat ja renkaiden vaihtopalvelu. Laakkoselta myös vaivattomasti renkaiden kausisäilytys alk. 95 €/kausi. Säilytyspalvelu sisältää renkaiden säilytyksen ja kausivaihdon.
LAAKKOSEN NOUTO- JA PALAUTUSPALVELU.
Määräaikaishuollon yhteydessä noudamme autosi sovitusta paikasta esimerkiksi kotiosoitteestasi tai työpaikaltasi ja palautamme sen huollettuna sinulle haluttuun määränpäähän. Toimintasäde 40 km
LAAKKOSEN MAKSUDIILILLÄ maksat huolto-, varaosa- ja tarvikeostot joustavasti osissa, myös mobiilisti. Et tarvitse erillistä lainaa, kortteja tai käteistä.


Katso lähin Laakkonen >>Huollot, renkaan vaihdot, autojen koeajot ja sopimusten allekirjoitukset hoidetaan mahdollisimman turvallisesti. Voit sopia myyjän tai huoltoneuvojan kanssa sinulle parhaiten sopivasta tavasta.