Valitse sivusto
Laakkonen pääsivusto
BMW
Ford
Mazda
MINI
Nissan
Opel
Škoda
Subaru
Laakkonen vaihtoautot

Asiakkaiden suosikki! Laakkonen tarjoaa tutkitusti paremmat vaihtoautot.

ASIAKKAIDEN SUOSIKILTA* TUTKITUSTI PAREMPI**
VAIHTOAUTO SINULLE

Vaihtoautojemme luotettavuuden takaa A-Katsastuksen puolueeton ja kattava kuntotarkastus. Myös hintamme ovat tutkitusti edulliset. Tervetuloa valitsemaan ja tekemään onnistuneet vaihtoautokaupat!

*Sanoman Suomitutka-paneelissa 4/2019 tehdyn Vaihtoautotutkimuksen mukaan Laakkonen sai eniten mainintoja mahdollisena vaihtoauton ostopaikkana.

**Kaikille vaihtoautoillemme tehdään yli 100 kohdan perusteellinen kuntotarkastus A-Katsastuksessa. Tarkastetut kohteet ja niiden kuntoarvio dokumentoidaan Autotohtorin pöytäkirjaan. Katso Autotohtorin tarkastuskohteet tästä >>

**Laakkosen vaihtoautojen hinnat ovat keskimääräistä edullisemmat. Tutkimustoimisto Value Clinicin hintavertailun (5/2019) yhteenvetoon voit tutustua tästä >>

Hintavertailu perustuu Autovistan keräämään aineistoon. Autovistan aluehinta on Markkinatutkan laskema tarkin ja ajantasaisin lähtöhinta, joka perustuu parhaillaan tarjonnassa oleviin sekä äskettäin myytyjen autojen hintoihin. Autovista Oy on tuottanut ainutlaatuisia informaatiopalveluja ja sähköisiä työkaluja autokaupalle ja sen sidosryhmille yli 20 vuoden ajan.

LaakkonenTurva tarjoaa uuden auton turvaa vaihtoautoon, 490 €/1 vuosi. Se kattaa lähes kaikki korjauskulut ja teknisten vikojen korjaukset.

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostamaasi autoon, voit vaihtaa sen toiseen. Vaihto-oikeus on voimassa 14 päivää kaupan teosta.

Tutustu, varaa tai osta suoraan verkkokaupasta >>

Ostaa voit Laakkonen liikkeestä tai kätevästi verkosta, jossa voit myös varata mieleisesi auton 3 päiväksi.

Tervetuloa valitsemaan ja tekemään onnistuneet vaihtoautokaupat!

Katso lähin Laakkonen liikkeesi tästä >>

Ota yhteyttä

Täytä alle toivomasi yhteydenottotapa ja toimipiste. Myyjämme on teihin yhteydessä mahdollisimman pian.
Lähetä viesti
Hakuvahdit (0)