BMW 5-sarjaan xDrive -neliveto nyt 490 €

 

Sää voi vaihdella ja ajotilanteet muuttua – ajamisen ilo on ja pysyy, kun Sinulla on BMW xDrive. Nyt saatavana erä BMW 5-sarjan Sedan ja Touring xDrive -nelivetomalleja Laakkoselta.

BMW 5-sarjan Sedan xDrive Edition alkaen 53.296 €.
xDrive Edition varusteet mm. nahkainen urheiluohjauspyörä, sähköisesti kääntyvät ulkopeilit, automaattisesti himmentyvä taustapeili, pysäköintietäisyyden valvonta (PDC) eteen ja taakse, Connected sis. Remote services (3 v. lisenssi), murtohälytin.

BMW 5-sarjan Touring xDrive Edition alkaen 58.394 €.
xDrive Edition varusteet mm. nahkainen urheiluohjauspyörä, sähköisesti kääntyvät ulkopeilit, automaattisesti himmentyvä taustapeili, pysäköintietäisyyden valvonta (PDC) eteen ja taakse, ConnectedDrive Services (sis. 3-vuoden lisenssi, BMW Online -palvelut ja BMW Apps), murtohälytin.

Winter-paketti 990 €
Säädä autosi lämpötila etänä mieluisaksi jo ennen ajoon lähtöä. Sen lisäksi BMW Display Key kosketusnäytöllinen monitoimiavain kertoo sinulle mm. onko autosi ovet ja ikkunat kiinni.

Connected-paketti 1.490 €
Voit esimerkiksi seurata liikennetiedotuksia reaaliajassa, ladata puhelinta langattomasti ja nauttia Connected Navigation -palvelun avulla yksilöidystä navigointielämyksestä koko matkan ajan.

Laakkonen BMW –myyntipisteet pääkaupunkiseutu:
Laakkonen ESPOO 
Laakkonen HELSINKI 
Laakkonen JUMBO Vantaa
Palvelupiste Laakkonen REDI Helsinki

Laakkonen BMW –myyntipisteet muu Suomi:
Laakkonen JOENSUU
Laakkonen JYVÄSKYLÄ
Laakkonen KUOPIO
Laakkonen KOUVOLA 
Laakkonen LAHTI 

Laakkonen LAPPEENRANTA

BMW 520d A Sedan xDrive Edition autoverollinen kokonaishinta alkaen 53.296,02 €. (sis. toimituskulut 600 €) uuden WLTP-päästömittaustavan mukaisella CO2-päästöllä 153 g/km ja kulutus 5,7 l/100 km. Vapaa autoetu 960 €/kk, käyttöetu 795 €/kk.

BMW 520d A Touring xDrive Edition autoverollinen kokonaishinta alkaen 58.394 €. (sis. toimituskulut 600 €) uuden WLTP-päästömittaustavan mukaisella CO2-päästöllä 160 g/km ja kulutus 6,0 l/100 km. Vapaa autoetu 1030 €/kk, käyttöetu 865 €/kk.

Saatavana rajattu erä. Kuvan auto erikoisvarustein.

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Täytä alle toivomasi yhteydenottotapa ja toimipiste. Myyjämme on teihin yhteydessä mahdollisimman pian.
Lähetä viesti
Laakkonen
Hakuvahdit (0)