Valitse sivusto
Laakkonen pääsivusto
BMW
Ford
Mazda
MINI
Nissan
Opel
Škoda
Subaru
Laakkonen vaihtoautot

BMW Business.

Ajamisen iloa.

MIKSI VALITA BMW?

BMW Groupin lumo ei synny ainoastaan sen tuotteista ja teknologiasta, vaan myös yrityksen historiasta, jonka ovat kirjoittaneet keksijät, uranuurtajat ja loistavat suunnittelijat. Vuodesta 1916 alkaen BMW:n ytimessä on aina ollut ajamisen ilo. 

BMW:n kehittyminen lentokoneval­mistajasta premiumtason liikkumisen tarjoajaksi on erityslaatuinen. BMW Group on tärkeässä roolissa tulevai­suuden liikkumisessa ja siksi yrityksen ajattelua ja tekoja ajaa jatkuva kehitty­minen. Edelläkävijyyden henki tekee BMW:stä alan suunnannäyttäjän.

Innovaatiojohtajana BMW Group aset­taa tulevaisuuden tuotantoteknologian ja kestävän toimintatavan kehityssuun­nat niin älykkäiden materiaaliyhdistel­mien, digitalisaation kuin resurssite­hokkaan tuotannon osalta.

BMW YRITYSAUTONA.

Ajamisen iloa.

BMW:n laaja mallisto on saavuttanut suuren suosion myös työsuhdeautoilijoiden keskuudessa. Mallistomme tarjoaa sekä bensiini- että dieselmoottoreissa ympäristöystävällisen vaihtoehdon, mikä tarkoittaa yrityksellesi konkreettista hyötyä uudesta autoverolaista, luopumatta lainkaan suorituskyvystä tai ajamisen ilosta. BMW on Euroopan suurin sähköautojen valmistaja, ja mallistostamme löytyy myös paljon ladattavia vaihtoehtoja. Tutustu kattavaan yritysautotarjontaamme ja ota yhteyttä Laakkosen yritysmyyjiin, niin räätälöimme yrityksellesi parhaiten soveltuvat ratkaisut.

 

BMW BUSINESS -MALLISTO

BMW Business -mallisto kattaa joukon huippuvarusteltuja BMW-malleja. BMW:n uudet moottorit pitävät CO2-päästöihin sidotun autoveron määrän kurissa, mahdollistaen ajamisen ilon nyt entistäkin useamman työsuhdeautoilijan ulottuville.

BMW Business -mallisto

YMPÄRISTÖARVOT

BMW Groupille kestävä kehitys on ehdoton ja kokonaisvaltainen toimintatapa. Suunnittelemme ja valmistamme autot vastuullisesti ja pyrimme minimoimaan ympäristörasitukset auton koko elinkaaren ajalta. Jokainen uusi BMW onkin kierrätettävissä yli 90 prosenttisesti.

Kestävän kehityksen kulmakivet tuotesuunnittelussa

- Polttoaineenkulutuksen ja CO2-päästöjen vähentäminen
- Uusien ajoneuvokonseptien kehittäminen
- Liikenteen tehokkuuden parantaminen
- Aktiivinen ja passiivinen turvallisuus
- Kierrätys
- Asiakastyytyväisyys

BMW:n alhaiset päästöt takaavat huokeampia hintoja verrattuna toimialan kilpailijoihin. Uudesta verouudistuksesta huolimatta BMW:n autovero on alhaisin. BMW-autoilla on tapana säilyttää arvonsa myös tulevaisuudessa. Kun yhteen lasketaan huoltokulut, kulutus ja jäännösarvo, BMW:n voidaan sanoa säilyttävänsä arvonsa mainiosti.

BMW on Euroopan suurin sähköauto­jen valmistaja ja mallistostamme löytyy myös paljon ladattavia ja kevyhybridi­vaihtoehtoja.

Hybridiautot yhdistävät kahden maail­man parhaat puolet ja antavat loistavan mahdollisuuden toimia ympäristön hyväksi. Mutta miten sähkö- ja ben­siinimoottorin välinen yhteistyö toimii käytännössä? Tässä on siitä lyhyt tiivistelmä.

Plug-in hybrideissä eli ladattavissa hybrideissä on kaksi eri voimanlähdettä: sähkömoottori ja polttomoottori. Plug-in hybridi sopii täydellisesti heille, jotka ajavat arkena lyhyitä matkoja, mutta haluavat kuitenkin tarvittaessa päästä pidemmälle. Akku voidaan ladata sekä ajon aikana että hyväksytyissä lataus­pisteissä.

Hybridiautoissamme on tehokas polttomoottori ja suorituskykyinen sähkö­moottori, jotka tekevät keskenään saumatonta yhteistyötä. Voit itse valita, milloin haluat ajaa akulla ja milloin haluat käyttää bensiiniä. Hybridiauto ladataan tavallisen sähköauton tapaan sähköverkosta. Kun sähkömoottorin suorituskyky loppuu, käynnistyy ben­siinimoottori automaattisesti. Autoa tankataan normaaliin tapaan. Perinteinen voimanlähde tarjoaa reilun toiminta­matkan, kun taas sähkömoottori kerää pisteet etenkin kaupunkiliikenteessä päästöttömän ja lähes äänettömän ajodynamiikkansa ansiosta.

Kaikki ladattavat automme perustuvat BMW eDrive -tekniikkaan. Sähkö­moottori, erittäin suorituskykyinen litiumionitekniikka ja älykäs energian­hallinta tarjoavat yhdessä maksimaali­sen ajonautinnon – lähes äänettömästi ja ilman päästöjä.

  

BMW EasyLease on yrityksille riskitön tapa rahoittaa yrityksen autot kiinteään kuukausierään.

  • Rahoitus jopa ilman ensimmäistä isompaa erää
  • Huollot sisältyvät vuokraan
  • Sopimuskausi on 36 kk

Lue lisää osoitteesta EasyLease.BMW.fi

 

BMW EasyLease on määräaikainen vuokrasopimus, joka sisältää sovi­tut ajokilometrit, määräaikaishuollot, normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset, takuun , BMW liikkuvuus­palvelun koko sopimuskauden ajaksi sekä arvonlisäveron. Sopimuskauden loppuessa voit palauttaa auton ilman huolta. Polttoainetta ja vakuutusta lukuun ottamatta kaikki kustannukset ovat mukana kiinteässä kuukausie­rässä. BMW Rahoitus kantaa vastuun tulevaisuuden jäännösarvoriskistä – sinun tehtäväksi jää nauttia aidosta ajamisen ilosta.

Kuukausierät räätälöidään ajomääräsi mukaan. Voit maksaa auton tasaerin tai aloittaa suuremmalla aloituserällä, alentaen näin tulevia kuukausieriä.

BMW EasyLeasella pidät yrityksesi pääoman liiketoimintasi kehittämisessä ja lisäksi kuukausivuokrat ovat vähen­nyskelpoisia arvonlisäveron osalta. BMW EasyLease -sopimuksella sinun ei tarvitse huolehtia jäännösarvoista tai auton jälleenmyynnistä ja myös autokulujen budjetointi on äärimmäi­sen helppoa.

BMW Rahoitusleasing on yritysratkai­su, jossa maksat vain auton käytöstä. Kiinteä kuukausierä sisältää auton vuokran, perustamiskulun ja käsitte­lykulun. Kuukausierä on joustavasti muokattavissa yrityksesi tarpeisiin sopivaksi. Sopimuskauden päättyessä yritykselläsi on mahdollisuus vuokran palautuksiin, mikäli auton arvo ylittää sille määritetyn jäännösarvon. BMW Rahoitusleasing sopii yrityksellesi kun haluat maksaa vain auton käytöstä.

BMW Rahoituspalvelut tuottaa Nordea Rahoitus Suomi Oy.

 

Koeajot ja esim. tilaussopimusten allekirjoitukset pyritään hoitamaan mahdollisimman turvallisesti. Voit sopia myyjäsi kanssa sinulle parhaiten sopivasta tavasta.

 

 

Laakkonen BMW –myyntipisteet pääkaupunkiseutu:
Laakkonen ESPOO 
Laakkonen HELSINKI 
Laakkonen JUMBO Vantaa

Laakkonen BMW –myyntipisteet muu Suomi:
Laakkonen JOENSUU
Laakkonen JYVÄSKYLÄ
Laakkonen KUOPIO
Laakkonen KOUVOLA 
Laakkonen LAHTI 

Laakkonen LAPPEENRANTA

Täytä alle toivomasi yhteydenottotapa ja toimipiste. Myyjämme on teihin yhteydessä mahdollisimman pian.
Lähetä viesti
Hakuvahdit (0)