BMW-palvelun ovet avautuvat pian Jumbossa ja Redissä.

Haluamme tarjota sinulle uuden ajan palvelua ja nyt sinulla on tilaisuus vaikuttaa!

Laakkonen on voimakkaasti kehittänyt BMW-palvelua hyödyntämällä uusia innovaatioita ja digitalisaatiota. Tarjoamme BMW-asiakkaillemme perinteisten autoliikkeidemme lisäksi OmaLaakkonenpalvelun ja huollon 24/7 palveluautomaatit joustavaan ja helppoon autoasioiden hoitoon.

Nyt laajennamme palveluvalikkoa edelleen. Syyskuussa avaamme kauppakeskus Redissä BMWpalvelupisteen ja lokakuussa täyden palvelun BMW-liikkeen kauppakeskus Jumbossa. Laajemmat ja pidemmät aukioloajat tuovat helpotusta kiireelliseen elämänrytmiin.

Uusin ja urbaanein kauppakeskus
Redin BMW-palvelupisteessä voit asiakaspalvelijamme opastamana tutustua mallistoon virtuaalisesti. Lisäksi voit hoitaa autosi huollattamisen palvelupisteen avulla. Palvelupiste on avoinna kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaan arkisin klo 9-21, lauantaisin klo 9-18 ja sunnuntaisin klo 12-18.
Katso Redin ajo-ohjeet pysäköintipaikalle ja BMW-palvelupisteen sijainti >>

Suomen suurin kauppakeskus
Jumbon täyden palvelun BMW-autoliikkeessä on esillä koko BMW-mallisto ja voit mm. koeajaa haluamaasi mallia, tehdä autokaupat ja hoitaa autosi huoltotarpeet kuntoon. Kaikki palvelut ovat käytössäsi kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaan maanantaista lauantaihin klo 9-21 ja sunnuntaisin klo 11-18.

Sinulla on tilaisuus vaikuttaa

Alla on linkki palvelukyselyymme – vastaamalla autat meitä kehittämään BMW-palveluamme. Vastanneiden kesken arvomme kaksi BMW M Boardcase lentolaukkua 4.10.2018. Voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti. Vastaaminen vie noin 5 minuuttia.

 

Tervetuloa uuden ajan BMW-palveluun!

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Laakkonen
Hakuvahdit (0)