Mazda CX-5 - muotoiltu erottumaan joukosta

Koe ajonautinnon uusi ulottuvuus Mazda CX-5:n avulla.
Keskikokoinen katumaasturimme on uudistettu täysin niin sisältä kuin ulkoa, ja se on yhtä mukava ja miellyttävä matkustajille kuin kuljettajallekin. Mazda CX-5 on suunniteltu ja valmistettu juhlistamaan ajamisen iloa. Parannellut ajo-ominaisuudet luovat täydellisen harmonian kuljettajan ja auton välille, tätä vahvaa yhteyttä kutsumme Jinba Ittaiksi.

KODO-muotoilun kehitystä ja ainutlaatuista käsityötaitoa hyödyntävä kaunis ulkoasu on rohkea ja erottuva uuden Soul Red Crystal – premium metallivärin ansiosta. Tilava ja ihmiskeskeinen matkustamo on hiljainen, pikkutarkasti suunniteltu ja uskomattoman mukava sinulle ja jokaiselle matkustajalle. Täydellinen pitkiin, viihtyisiin matkoihin perheen ja ystävien kanssa. Sisältää edistynyttä i-ACTIVSENSE-turvallisuusteknologiaa, jotta kaikki voivat rentoutua ja nauttia matkasta.

MAZDA CX-5 ALKAEN 37.819 €

Laakkonen Mazda –myyntipisteet:
Laakkonen HERTTONIEMI 
Laakkonen JOENSUU 
Laakkonen JYVÄSKYLÄ 
Laakkonen KOUVOLA 
Laakkonen KUOPIO 
Laakkonen LAHTI 
Laakkonen LIEKSA 
Laakkonen VARKAUS

Mazda CX-5 -mallisto alk. 37.819,37 € (autoveroton hinta 29.800,00 €, arvioitu autovero 7.419,40 €, toimituskulut 600 € sisältyy kokonaishintaan). Mazda CX-5 -malliston CO2 -päästöt 163-192 g/km ja EU-keskikulutus 7,4-8,4 l/100km.

Ota yhteyttä

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Täytä alle toivomasi yhteydenottotapa ja toimipiste. Myyjämme on teihin yhteydessä mahdollisimman pian.
Lähetä viesti
Laakkonen
Hakuvahdit (0)