Mazdan vallankumouksellisen Skyactiv-X-moottorin myynti alkaa

Voimanlähteenä enimmäisteho on 180 hevosvoimaa ja enimmäisvääntö on 240 Nm.

Mazdan 2.0-litrainen, neljäsylinterinen SPCCI (Spark Plug Controlled Comperssion Ignition) Skyactiv-X -moottoriteknologia on maailman ensimmäinen kaupallinen moottori, mikä yhdistää bensiinimoottorin kipinäsytytyksen ja dieselin puristussytytyksen. Tämä vallankumouksellinen moottoriteknologia yhdistää bensiini- ja dieselmoottorien parhaat puolet.

Skyactiv-X tarjoilee kuljettajan iloksi samaan aikaan bensiinimoottorille ominaisen laajan kierrosalueen ja dieselille ominaisen nopean kaasunvasteen. Voimanlähteen enimmäisteho on 180 hevosvoimaa ja enimmäisvääntö 224 Nm. Täysin-uuden Mazda3 Skyactiv-X Sedanin CO2 -päästöt alkavat vain 122 grammasta kilometriltä ja polttoaineenkulutus vain 5,4 litrasta /100km (WLTP mittaustavan mukaan).

Täysin uusi Mazda3 Skyactiv-X sisältää vakiona myös Mazda M Hybrid -kevythybriditeknologian. Älykäs 24-voltin kevythybridijärjestelmä laskee polttoaineen kulutusta ja alentaa päästöjä ottamalla talteen jarrutusenergiaa, mitä sähkömoottori käyttää edelleen moottorin avustamiseen.

Täysin uusi Mazda3 Skyactiv-X on saatavilla Hatchback- ja Sedan korimalleihin, manuaalivaihteisena ja automaattivaihteisena. Mazda3 Skyactiv-X M Hybrid Hatchback on saatavilla myös Mazdan i-Activ AWD nelivedolla varustettuna.

Mazda3 Hatchback 2.0 M-Hybrid Skyactiv-X Vision MT (180hv) alk. 29.090 € 

Vision -vakiovarusteluun sisältyy mm.
tuulilasin heijastusnäyttö, mukautuva vakionopeudensäädin, 7” Digitaalinen mittaristo, navigaattori sekä LED sisätilan valaistus.

Kysy lisää myyjältä! 

Laakkonen Mazda –myyntipisteet:
Laakkonen HERTTONIEMI 
Laakkonen JOENSUU 
Laakkonen JYVÄSKYLÄ 
Laakkonen KOUVOLA 
Laakkonen KUOPIO 
Laakkonen LAHTI 
Laakkonen LIEKSA 
Laakkonen VARKAUS

Mazda3 2.0 M-Hybrid Skyactiv-X Vision MT hinta alk. 29.089,89 €, sisältää toimituskulut. EU-yhd. Kulutus 5,5 l/100km. Arvioidut CO2-päästöt 125 g/km. Kuvan autot lisävarustein.

Ota yhteyttä

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Täytä alle toivomasi yhteydenottotapa ja toimipiste. Myyjämme on teihin yhteydessä mahdollisimman pian.
Lähetä viesti
Laakkonen
Hakuvahdit (0)