Merkkiliikkeen vaihtoauto on luotettava valinta!

Laakkonen vaihtoautot - Parempia autoja suomalaisille!

Suomessa ajetaan ylivoimaisesti Euroopan vanhimmilla autoilla. Liikenteessä olevien autojemme keski-ikä on jo 11,3 vuotta. Nuorempi, turvallisempi ja vähäpäästöisempi autokanta olisi kaikkien tielläliikkujien etu. Siksi me haluamme tarjota parempia autoja kaikille suomalaisille. 
Valitse valtakunnallisesti, osta paikallisesti!

Laakkoselta nämä edut kaikkiin vaihtoautoihin: 

 95 KOHDAN KUNTOTARKASTUS

Asiantuntevien mekaanikkojemme suorittama perusteellinen kuntotarkastus, joka tehdään noudattaen erilistä tarkastuslistaa. Tarkastusraportti on nähtävänä autotietojen yhteydessä. Varmistamme myös että autossa on uusimmat valmistajan ohjelmistopäivitykset asennettuina.

 KOTIINKULJETUSPALVELU

Toimitamme ostamasi auton halutessasi kotiisi tai työpaikallesi. Voit valita auton valtakunnallisesti ja tehdä kaupat paikallisesti lähimmässä Laakkosen liikkeessä. Toimitamme ostetun ajoneuvon  ilmoittamaasi osoitteeseen manner-Suomessa erikseen sovittavana aikana. Tarjoamme palvelun veloituksetta max. 80 km etäisyydellä. Yli 80 km kuljetusmatkasta perimme 150 €:n kuljetusmaksun.

 14 PÄIVÄN VAIHTO-OIKEUS

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostamaasi autoon, vaihdamme sen toiseen. Vaihto-oikeus on voimassa 14 päivää kauppakirjaan merkitystä päivämäärästä. Ajoneuvon tulee olla palautettaessa siinä teknisessä ja ulkonäöllisessä kunnossa kuin se oli ostohetkellä.

 MERKKILIIKKEEN PALVELUT

Me haluamme tarjota sinulle ja autollesi parasta palvelua. Auton valinnassa käytössäsi on myyjien merkkiasiantuntemus. Myös Laakkosen valtuutettu merkkihuolto on valmistajan hyväksymä, mikä tarkoittaa, että asiantuntemus ja jatkuvilla koulutuksilla ylläpidettävä huoltohenkilöstön ammattitaito täyttävät valmistajan asettamat korkeat laatuvaatimukset. Merkkihuoltomme ammattitaito on sinun ja autosi parhaaksi. Samalla saat kaikki autosi muut huoltoa koskevat palvelut samasta paikasta, esimerkiksi tuulilasin vaihto- ja korjaustyöt, katsastuspalvelut, renkaiden vaihtopalvelut.

 LAAKKONEN TURVA 490 €

Markkinoiden kattavin turva vaihtoautoihin nyt vain 490 €. LAAKKONENTurva on takuun kaltainen turva Laakkosen kuntotarkastettuihin vaihtoautoihin. LaakkonenTurvan voi hankkia max. 5-vuotta vanhaan ja enintään 120 000 km ajettuun vaihtoautoon. Sen piiriin kuuluvat korjauskulut, jotka aiheutuvat teknisten vikojen korjaamisesta. LAAKKONENTurva on voimassa 12 kk tai 20 000 km (kumpi täyttyy ensin) ajoneuvon ostohetkestä.

Katso kaikki vaihtoautot >>

Merkkivaihtoautot liikkeittäin: 

Laakkonen ESPOO, Olarinluoma >>
Laakkonen ESPOO, Kuitinmäentie >>
Laakkonen HELSINKI, Mekaanikonkatu 2 >>
Laakkonen HERTTONIEMI, Mekaanikonkatu 12 >>
Laakkonen HERTTONIEMI, Mekaanikonkatu 9 >>
Laakkonen HYVINKÄÄ >>
Laakkonen HÄMEENLINNA >>
Laakkonen JOENSUU, Autotalo Laakkonen >>
Laakkonen JOENSUU, Veljekset Laakkonen >>
Laakkonen JYVÄSKYLÄ >>
Laakkonen KERAVA >>
Laakkonen KOUVOLA >>
Laakkonen KUOPIO, Autotalo Laakkonen >>
Laakkonen KUOPIO, Veljekset Laakkonen >>
Laakkonen LAHTI, Autotalo Laakkonen >>
Laakkonen LAHTI, Veljekset Laakkonen >>
Laakkonen LIEKSA >>
Laakkonen PORVOO., Autotalo Laakkonen >>
Laakkonen PORVOO, Asentajantie >>
Laakkonen PORVOO, Ruiskumestarinkatu >>
Laakkonen TURKU, Raisio >>
Laakkonen TAMPERE >>
Laakkonen VARKAUS, Autotalo Laakkonen >>
Laakkonen VARKAUS, Veljekset Laakkonen >> 

Tervetuloa vaihtoautokaupoille!

Katso lähin Laakkonen liikkeesi tästä >

Laakkonen
Hakuvahdit (0)