Hakuvahdit (0)

Nissan Rahoituskasko nyt vain 49 €/kk.

Rahoituskaskolla saat autosi rahoituksen ja vakuutuksen kätevästi yhdellä laskulla.

Voit hyödyntää Nissan Rahoituskaskokampanjan ostaessasi uuden tai käytetyn Nissan-auton rahoituksella. Vahingon sattuessa autosi korjataan valtuutetulla Nissan-jälleenmyyjällä alkuperäisvaraosia käyttäen, eikä vakuutuksen hinta muutu.

Nissan Rahoituskasko sisältää:
• Liikennevakuutuksen
• Täyskaskon sisältäen lasiturvan, lunastusturvan, törmäysturvan, pysäköintiturvan, luonnonilmiöturvan, palo-, varkaus- ja ilkivaltaturvan, eläinturvan, oikeusturvan, hinaus- ja matkakuluturvan, vastuuturvan ulkomaille sekä rahoitusturvan.

10 €/kk lisähintaan saat myös sijaisautopalvelun.

Nissan Automyynti

Mekaanikonkatu 12
010 214 8180
Avoinna tänään
Voimatie 1
010 309 2335
Avoinna tänään
Ruiskumestarinkatu 4
010 227 7348
Avoinna tänään
Harjulantie 6
010 3096 908
Avoinna tänään

Etu on voimassa 31.12.2021 asti. Etu koskee kaikkia uusia henkilö- ja pakettiautoja. Mahdollisuus valita sijausautopalvelu lisäturvaksi (10 €/kk). Tarjous on voimassa vain yksityisasiakkaille, vain yksityiseen käyttötarkoitukseen rekisteröitäville ajoneuvoille. Nissan–jälleenmyyjä toimii Ifin asiamiehenä. Nissan Vakuutuksen myöntää If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike.

FiksuDiili | Turvallisesti verkossa tai puhelimella

Huollot, renkaan vaihdot, autojen koeajot ja sopimusten allekirjoitukset hoidetaan mahdollisimman turvallisesti. Voit sopia myyjän tai huoltoneuvojan kanssa sinulle parhaiten sopivasta tavasta.