Valitse sivusto
Laakkonen pääsivusto
BMW
Ford
Mazda
MINI
Nissan
Opel
Škoda
Subaru
Laakkonen vaihtoautot

Palvelemme kaikissa autoasioissa myös koronaepidemian aikana.

Huolehdimme asiakkaiden turvallisuudesta.

Me Laakkosella haluamme tehdä kaikkien autoasioiden hoidon helpoksi ja turvalliseksi. Liiketilojen siivousta ja pintojen puhdistusta on lisätty merkittävästi. Henkilökunta on koulutettu toimimaan tilanteen vaatimalla huolellisuudella, viranomaisten ohjeita noudattaen. Poikkeustilan aikana kaikki autot desinfioidaan ennen asiakkaalle luovutusta ja niiden palautuessa takaisin liikkeeseen. Tämä turvallisuustoimenpide tehdään niin autojen koeajon kuin huoltojen yhteydessä.

Huollot, renkaan vaihdot, autojen koeajot ja sopimusten allekirjoitukset hoidetaan mahdollisimman turvallisesti. Voit sopia myyjän tai huoltoneuvojan kanssa sinulle parhaiten sopivasta tavasta.  Huoltovarauksen yhteydessä saat suoraan tietää huollon hinnan, puhelimitse voit sopia menettelystä auton huoltoon tuomisesta ja noudosta. Liikkeen lähialueella auton huoltoon nouto ja asiakkaalle palautus pyritään järjestämään tarvittaessa.

Aukioloajat:

  • Automyynti Espoo | Helsinki | Kerava | Tampere | Raisio arkisin 9-18, la 10-15
  • Automyynti muut toimipisteet arkisin 9-17, la 10-15 (Lieksa ja Varkaus la 10-14)
  • Huolto, korikorjaamo ja varaosat, tarkista toimipistekohtaiset aukioloajat täältä >>
  • Huolto, korikorjaamo ja varaosat la suljettu

Kauppakeskuspisteemme Jumbo (BMW) palvelee arkisin 10-20, la 10-20 ja su 11-18

Uuden tai vaihtoauton voit kätevästi valita, varata ja myös ostaa suoraan verkosta. Soittamalla tai chatissa tavoitat automyynnin ammattilaiset. Tehostetussa Chat-palvelussa saat apuja ja ohjeita niin huollon kuin myynnin ammattilaisilta. Palvelemme myös sosiaalisessa mediassa. Osassa liikkeitämme on käytössä huollon 24/7 jättö- ja noutopalveluautomaatti, joilla voit hoitaa huollon turvallisesti tapaamatta ketään, vaikka ilta- tai yöaikaan. Lue lisää >>

 Ollaan turvallisesti etäyhteyksissä,

Palveluksessasi jo 60 vuotta. 

Täytä alle toivomasi yhteydenottotapa ja toimipiste. Myyjämme on teihin yhteydessä mahdollisimman pian.
Lähetä viesti
Hakuvahdit (0)