Hakuvahdit (0)

OPEL CONNECT – Mielenrauhaa, mukavuutta ja älykästä ajamista.


OpelConnectin kautta saat autoosi älykkäitä yhteydellisiä palveluita, joiden avulla voit muun muassa seurata liikennetietoja ja muokata matkareittiäsi liikenteen mukaan. OpelConnect tekee siis jokaisesta ajomatkasi turvallisemman ja kustannustehokkaamman. Erityisesti sähköautoille OpelConnect tuo ominaisuuksia, jotka tekevät sähköauton käyttökokemuksesta yhtä helppoa kuin älypuhelimen käytöstä. Kun ostat auton, joka on varusteltu OpelConnectilla*, sinun tarvitsee vain rekisteröityä OpelConnect -kaupassa, aktivoida haluamasi palvelut ja ladata myOpel -sovellus puhelimeesi.


OpelConnect-sovelluksella teet kaiken tämän ilman veloitusta

» Hätäpuhelu aktivoituu automaattisesti onnettomuustilanteessa tai sen voi tehdä painamalla yhtäjaksoisesti punaista SOS-painiketta. » Tukipuhelu avautuu mustaa nappia painamalla ja yhdistyy tukikeskukseen. » Ajoneuvon tila ja tiedot -palvelu valvoo autosi avainjärjestelmää ja lähettää tietoja autostasi myOpel-sovelluksen kautta puhelimeesi. Kun palvelu on aktivoitu OpelConnect-kaupan kautta, se lähettää diagnostiikkaraportin valitsemallesi huoltoliikkeelle suurempien vikojen ennaltaehkäisemiseksi. Tämän lisäksi saat muistutuksia seuraavasta huoltoajankohdasta ajokilometrien perusteella myOpel-sovelluksen kautta. » Ajomatkojen hallinta kertoo ajomatkan tiedot, auton sijainnin sekä navigaatio-opastuksen autolle. » Livenavigointi hakee mm. reaaliaikaiset liikenne- ja onnettomuustiedot ja se on ilmainen ensimmäiset kolme vuotta.

Hallitse sähköautoasi etänä OpelConnect sovelluksella

» Akun lataustason tarkistus etänä: tarkista, kuinka paljon akussa on virtaa jäljellä ja keskimääräinen jäljellä oleva toimintasäde. » Latauksen hallinta etänä: suunnittele latausaikataulu niin, että auto latautuu silloin, kun sähkö on edullisinta. Tarkista, kuinka kauan akun täyteen lataaminen kestää, ja vastaanota hälytyksiä latausajasta. » Lämpötilan ohjaus etänä: seuraa autosi lämpötilaa ja voit käynnistää lämmityksen tai jäähdytyksen etukäteen kauko-ohjauksella. Tämän hyödyllisen toiminnon avulla voit optimoida toimintasäteen kylmällä säällä talvella ja lämpimällä säällä kesällä.

OmaOpel on nyt MyOpel

MyOpel on palvelu, joka on suunniteltu tekemään auton omistamisesta huolentonta ja hauskaa. Ota palvelu käyttöösi ja lataa MyOpel-sovellus puhelimeesi jo tänään. » Lataa MyOpel-sovellus osoitteesta www.my.opel.fi » Rekisteröidy ilmaiseksi ja vahvista tili » Käytä ominaisuuksia, kuten nopea huollon varaus, sähköauton etäohjaus ja ajoneuvon tila

Lataa MyOpel-sovellus tästä

Opel Automyynti

Voimatie 1
010 309 2333
Avoinna tänään
Palokankaantie 20
010 214 8487
Avoinna tänään
Korjalankatu 4
010 217 0542
Avoinna tänään
Kallantie 10 - 12
010 309 6155
Avoinna tänään
Katsastajankatu 4
010 214 9559
Avoinna tänään
Ruiskumestarinkatu 4
010 227 7349
Avoinna tänään
Harjulantie 6
010 309 6906
Avoinna tänään

FiksuDiili | Turvallisesti verkossa tai puhelimella

Koeajot ja esim. tilaussopimusten allekirjoitukset pyritään hoitamaan mahdollisimman turvallisesti. Voit sopia myyjäsi kanssa sinulle parhaiten sopivasta tavasta.

Opel Connect on saatavana seuraaviin malleihin, jotka on valmistettu kesäkuun 2019 jälkeen: Astra, Corsa, Grandland X, Crossland X, Combo, Vivaro ja Zafira Life sekä kaikkiin tuleviin uusiin malleihin.