Sertifioitu BMW Premium Selection vaihtoauto on paras vaihtoehto uudelle

Ajamisen ilo ei vanhene.

Käytetty BMW kuin uusi. BMW Premium Selection -vaihtoauto-ohjelman jokainen auto täyttää määritetyt premium-standardit. Laakkoselta löydät parhaan valikoiman BMW Premium Selection vaihtoautoja. 

24 KK / 40.000 KM TAKUU

Laatu ei ole ainoastaan lupaus, vaan toimintaperiaate. Koska olemme varmoja BMW Premium Selection -autojen korkeasta laadusta, tarjoamme jokaiseen autoon muun muassa 24 kk / 40 000 km takuun.

72 KOHDAN TEKNINEN TARKASTUS

BMW:n asiantuntijat tarkastavat jokaisen sentin BMW Premium Selection -autoista. Jokainen osa turvatyynystä sytytystulppiin on tarkastettu 360° tarkastusohjelman mukaisesti. Tämän standardisoidun tarkastuksen ansiosta voimme varmuudella luovuttaa jokaisen BMW Premium Selection -auton erinomaisessa kunnossa.

HUOLTO- JA AJOHISTORIA TIEDOSSA

Saat kaikki ajoneuvosi tärkeät tiedot iästä ajokilometreihin. Lisäksi kaikki tehdyt tarkastukset, huollot ja tekniset muutokset on täydellisesti dokumentoitu. Näin voit olla varma, että BMW Premium Selection -autosi on aina huollettu valtuutetussa huoltopisteessä.

AUTO HETI AJOON

BMW Premium Selection vaihtoauton saat ajoon heti, ja käytössäsi ovat tietysti myös muut Laakkosen BMW-palvelut: BMW Osamaksu, BMW Vakuutus, BMW Liikkuvuuspalvelu ja BMW Huolenpitosopimus.

VALITSE OMASI >>

Laakkonen BMW –myyntipisteet pääkaupunkiseutu:
Laakkonen ESPOO 
Laakkonen HELSINKI 
Laakkonen JUMBO Vantaa
Palvelupiste Laakkonen REDI Helsinki

Laakkonen BMW –myyntipisteet muu Suomi:
Laakkonen JOENSUU
Laakkonen JYVÄSKYLÄ
Laakkonen KUOPIO
Laakkonen KOUVOLA 
Laakkonen LAHTI 

Laakkonen LAPPEENRANTA

Ota yhteyttä

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Täytä alle toivomasi yhteydenottotapa ja toimipiste. Myyjämme on teihin yhteydessä mahdollisimman pian.
Lähetä viesti
Laakkonen
Hakuvahdit (0)