Sertifioitu BMW Premium Selection vaihtoauto on paras vaihtoehto uudelle

Ajamisen ilo ei vanhene.

Käytetty BMW kuin uusi. BMW Premium Selection -vaihtoauto-ohjelman jokainen auto täyttää määritetyt premium-standardit. Laakkoselta löydät parhaan valikoiman BMW Premium Selection vaihtoautoja. 

24 KK / 40.000 KM TAKUU

Laatu ei ole ainoastaan lupaus, vaan toimintaperiaate. Koska olemme varmoja BMW Premium Selection -autojen korkeasta laadusta, tarjoamme jokaiseen autoon muun muassa 24 kk / 40 000 km takuun.

72 KOHDAN TEKNINEN TARKASTUS

BMW:n asiantuntijat tarkastavat jokaisen sentin BMW Premium Selection -autoista. Jokainen osa turvatyynystä sytytystulppiin on tarkastettu 360° tarkastusohjelman mukaisesti. Tämän standardisoidun tarkastuksen ansiosta voimme varmuudella luovuttaa jokaisen BMW Premium Selection -auton erinomaisessa kunnossa.

HUOLTO- JA AJOHISTORIA TIEDOSSA

Saat kaikki ajoneuvosi tärkeät tiedot iästä ajokilometreihin. Lisäksi kaikki tehdyt tarkastukset, huollot ja tekniset muutokset on täydellisesti dokumentoitu. Näin voit olla varma, että BMW Premium Selection -autosi on aina huollettu valtuutetussa huoltopisteessä.

AUTO HETI AJOON

BMW Premium Selection vaihtoauton saat ajoon heti, ja käytössäsi ovat tietysti myös muut Laakkosen BMW-palvelut: BMW Osamaksu, BMW Vakuutus, BMW Liikkuvuuspalvelu ja BMW Huolenpitosopimus.  

VALITSE OMASI >>

Laakkonen BMW –myyntipisteet pääkaupunkiseutu:
Laakkonen ESPOO 
Laakkonen HELSINKI 
Laakkonen JUMBO Vantaa
Palvelupiste Laakkonen REDI Helsinki

Laakkonen BMW –myyntipisteet muu Suomi:
Laakkonen JOENSUU
Laakkonen JYVÄSKYLÄ
Laakkonen KUOPIO
Laakkonen KOUVOLA 
Laakkonen LAHTI 

Laakkonen LAPPEENRANTA

Ota yhteyttä

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Laakkonen
Hakuvahdit (0)