Subaru Forester X-Line, se tarjoaa X-TRAA kaikessa!

Neliveto, automaattivaihteisto, Eyesight-kamerajärjestelmä ja X-Mode vakiona.

Näin ne muistot syntyvät.

Mene uusiin paikkoihin. Tutustu uusiin nähtävyyksiin. Koe uusia elämyksiä. Tämä on seikkailun ydin ja innoittaja uudelleensuunnitellulle Foresterille. Suoriutujan DNA:lla Forester vie sinut kauemmas kuin koskaan ennen. Turvallisuus, joka suojaa sinua ja perhettäsi, yhdistettynä matkustajia varten suunniteltuun toimivuuteen, tekee seikkailuista rakkaimpiesi kanssa ikimuistoisia.

Väkivahvaa menoa kovissa paikoissa.

Huipulle pääseminen tai tavoitteen saavuttaminen edellyttää sisäisten voimavarojen hyödyntämistä. X-Mode antaa Foresterille lisää suorituskykyä, jota tarvitset haastavissa olosuhteissa.

Kaikkiin tilanteisiin.

Forester on aina valmiina pysymään mukana elämäsi käänteissä, olit sitten lähdössä suunnitellulle lomalle tai spontaanille vaellukselle. Leveään tavaratilaan mahtuu neljä suurta matkalaukkua tai vaikka tilaa vievä harrastevarustus. Suuri takaluukku, leveät oviaukot ja matalat sivukynnykset helpottavat lastaamista ja lastin purkamista. Pitkien esineiden kuljettamista varten takapenkit voi taittaa 60/40-jaolla.

Nykyaikaista mukavuutta.

Foresterin sisätiloissa kuljettaja ja matkustajat voivat nauttia moderneista mukavuuksista - tilaa on runsaasti, ja sitä voi käyttää monipuolisesti. Foresterissa kaikki tarvittava on erilaisia tilanteita ja tarpeita varten sijoitettu ajatuksella juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Tilava, älykäs asettelu tekee tehtävistä yksinkertaisempia ja ajamisesta mukavampaa.

X-MODE ja alamäkihidastin

"X" antaa kaikille kuljettajille kyvyn selviytyä kaikenlaisilla teillä. Yhdellä painikkeen painalluksella X-MODE ottaa ohjaukseensa moottorin, voimansiirron, nelivedon, jarrut ja muut komponentit, jotta voit turvallisesti ja luottava isin mielin ajaa huonoillakin teillä ja liukkailla pinnoilla. Jyrkissäkin alamäissä alamäkihidastin tuo ajoon turvallisuutta pitämällä liikkeen tasaisena ja hallinnassa, jotta kuljettaja voi keskittyä enemmän ohjaamiseen jarruttamisen sijasta.

Seikkailullisuutta joka kulmasta.

Forester on suunniteltu selviämään kielekkeistä, kivistä, puista ja muista esteistä voittajana ilman vaurioita ja jäämättä jumiin. Mitä suurempi este on, sitä suurempia saapumis- ja lähtökulmien on oltava, jotta vauriot etu· ja takapuskuriin vältetään. Foresterin optimoidun maavaran ansiosta ylityskulmat ovat mahdollisimman suuret ja riski jäädä pohjasta kiinni on mahdollisimman pieni.

EyeSight

Kokonaisvaltainen turvallisuutta edistävä tekniikka on tärkeää Subarulle. Olemme kehittäneet huippuluokkaisen EyeSight-kamerajärjestelmän. EyeSight-järjestelmän kamerat tarkkailevat tietä toisen silmäparin tavoin. Järjestelmän kaksi erinomaisella kuvantunnistuksella varustettua stereokameraa kuvaavat kolmiulotteista värikuvaa lähes yhtä tarkasti kuin ihmissilmä. Kahden kameran kuvien avulla muotoja, nopeuksia ja etäisyyksiä havainnoiva järjestelmä tunnistaa autojen lisäksi moottoripyörät, polkupyörät ja jalankulkijat. Kun järjestelmä havaitsee mahdollisen vaaran, se varoittaa kuljettajaa ja myös jarruttaa tarvittaessa onnettomuuden välttämiseksi. Ajoturvallisuutta tehostava EyeSight-järjestelmä avustaa kuljettajaa ympäristön tarkkailemisessa ja parantaa turvallisuuden tunnetta ajettaessa.

SUBARU FORESTER X-LINE KAMPANJAHINTA
ALK. 37 516,26 €.
Säästä jopa 2.5 79 €, kun ostat Forester X-Linen nyt.

Forester X-Line vakiovarustelu:
• Jatkuva neliveto • Alumiinivanteet 17” • Bluetooth • USB/AUX-liitäntä • Lämmitettävä ratti • Peruutuskamera • 7 turvatyynyä sekä aktiiviset niskatuet edessä • Kuljettajan kamera-avustinjärjestelmä (Eyesight) sisältää esim. hätäjarrutehostimen ja adaptiivisen vakionopeudensäätimen • Lineartonic-automaattivaihteisto • Vaihteenvalitsin ohjauspyörässä • X-Mode -maastoajoavustin • Automaattinen kaksialueilmastointi • VDC (luistonesto- ja ajonvakautusjärjestelmä) • Sähkölämmitteiset sivupeilit • Automaattinen takajousituksen tasonsäätö • Max vetopaino 2000 kg • Perävaunun ajonvakautusjärjestelmä

Boxermotor
• 2.0i, 150 hv (198 Nm)

Tervetuloa tutustumaan!

Laakkonen HERTTONIEMI
Mekaanikonkatu 12 
00880 Helsinki 
Subaru -myynti puh. 010 214 8120

Laakkonen JOENSUU
Voimatie 1
80100 Joensuu 
Subaru -myynti puh. 010 309 2332 

Laakkonen JYVÄSKYLÄ
Palokankaantie 20 
40320 Jyväskylä 
Subaru -myynti puh. 010 214 8488

Laakkonen KOUVOLA
Korjalankatu 4 
45130 Kouvola 
Subaru -myynti puh. 010 217 0542

Laakkonen LAHTI
Aukeankatu 1 
15610 Lahti 
Subaru -myynti puh. 010 214 7406

Subaru Forester X-Line 2.0XL toimituskuluineen alkaen 37 516,26 €. Kulutus 7,4 l/100 km (Lineartronic). CO2-päästöt 168 g/km. Autoveroton hinta 10 314,26 €. Arvioitu autovero 10 314,26 €. Kampanjahinta voimassa 31.3.2019 saakka. Kuvan auto erikoisvarustein. Subaru tehdastakuu: 3 vuotta/100.000 km. Subaru lisäpalvelut: Subaru Vakuutus ja Subaru Assistance.

Puheluhinnat 010 –yritysnumeroon: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv. 24 %)

Ota yhteyttä

Laakkonen
Hakuvahdit (0)