Uusi Nissan Juke - Nyt ennakkomyynnissä!

Urheilullinen crossover.

 

Aloita vallankumous! Ota allesi täysin uusi Nissan Juke! Täysin uusi Nissan Juke tulossa tammikuussa 2020.

Täysin uudistunut Nissan Juke on nyt täällä. Tilaamalla auton nopeasti saat sen myös ensimmäisten joukossa. Tarjoamme ennakkomyynnin 15.10. – 31.12.2019 aikana Juken ostajalle talvirenkaat alumiinivantein veloituksetta, etusi 1.500 €*

Nissan Juken urheilullinen muotoilu tekee vaikutuksen
Terävät linjat, dramaattiset valot, mielenkiintoiset yksityiskohdat, 19” kevytmetallivanteet ja kelluva kattolinja. Tämän ilmeikkään auton aerodynaaminen muotoilu halkoo ilmaa sulavasti säästäen polttoainetta tehden ajamisesta hiljaista. 

Tyylikkäät ja toimivat sisätilat takaavat ajonautinnon
Uuden Nissan JUKEn sisätilojen muotoilu keskittää hallintalaitteet tyylikkäästi ja toimivasti kuljettajan ympärille. Käyttäjäystävällinen huipputeknologia on sijoitettu intuitiivisesti sormiesi ulottuville. Kuljettajan ja etumatkustajien niskatuista tulee heidän henkilökohtaiset äänentoistolaitteensa. Urheilulliset istuimet ympäröivät sinut tukevasti. Auto on myös erittäin tilava ja ilmava, ja näkyvyys sen sisältä on loistava.

Täynnä huipputeknologiaa ja turvallisuutta
NissanConnectissa on hyödynnetty moderneja teknologioita, kuten Apple CarPlayta ja myös langatonta verkkoyhteyttä niin, että pysyt ajan tasalla ja yhteydessä myös matkan aikana. Uusi Nissan JUKE myös huolehtii sinusta: se lukee liikennemerkit ja tunnistaa kuolleeseen kulmaan jääneet ajoneuvot sekä mahdolliset tiellesi osuvat jalankulkijat tai pyöräilijät.

Nissan Juke alk. 20.590 €

Saatavina myös automaattina.

Täysin uusi Nissan Juke nähtävillä meillä Helsingin Herttoniemessä 18.-20.11. Tule katsomaan innostuneen vastaanoton saanut Juke, tutustu uuteen ulkonäköön ja uusiin teknologioihin. 

Lue lisää uudistuneesta Jukesta tästä>>

Laakkonen NISSAN –myyntipisteet:
Laakkonen HELSINKI
Laakkonen JOENSUU
Laakkonen PORVOO
Laakkonen VARKAUS

Uusi Nissan Juke alkaen 20.590,00 € (autoveroton hinta 17.606 € + arvioitu autovero 2.384 € WLTP CO2 -päästöillä 135 g/km + toimituskulut 600 €).Käyttöetu alk. 335 €, vapaa autoetu alk. 500 €. Uuden Nissan Juke -malliston CO2-päästöt 135-145 g/km, WLTP-yhdistetty kulutus 5,9-6,4 l/100 km

* Ei koske Visia -varustetasoa

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä
Täytä alle toivomasi yhteydenottotapa ja toimipiste. Myyjämme on teihin yhteydessä mahdollisimman pian.
Lähetä viesti
Laakkonen
Hakuvahdit (0)