BMW 335 F34 Gran Turismo 335i A xDrive * TODELLA Näyttävä M Sport, Harman Kardon, Panorama lasikatto

Yhteenveto

Maksettavaa 0
Josta käsirahan osuus
500
Seuraava vaihe

1 Omat tiedot Muokkaa

0501234567 tai +358401234567

Pyrimme tekemään toimintatavoistamme selkeät ja avoimet asiakkaillemme. Voit tutustua tietosuojakäytäntöömme oheisesta linkistä. Tietosuojaseloste.

2 Oma auto Muokkaa

Haluan hyvitystarjouksen vaihdossa tulevasta autosta

Vaihtoauton tiedot

Täytä alle auton tiedot, niin olemme sinuun yhteydessä.


Hyväksyn tietosuojaselosteen.

Huomioithan, että hinta-arvio perustuu ikänsä ja ajomääränsä mukaisessa normaalissa kunnossa olevan ajoneuvon arviohetken markkinahintaan Suomessa. Myynti- tai vaihtoarvoon vaikuttaa lisäksi ajoneuvon huoltotilanne ja -historia, tuulilasin ja korin kunto sekä renkaiden (kesä + talvi) kulutuspinnat.

Markkinahinta-arvio on yleinen hintatieto kyseessä olevan keskimääräisesti varustellun automallin tämän hetken markkinahinnasta, ei täsmällinen tarjous kyseisestä yksilöstä. Vaihtoarvio on tarkoitettu yksityiskäyttöisten henkilöautojen markkinahinta-arviointiin.

3 Toimitus ja takuu Muokkaa

Valitse haluamasi toimitustapa

0 €

4 Rahoitus Muokkaa

Käytä kampanjaetu

Rahoitushakemus

BMW 335 F34 Gran Turismo 335i A xDrive * TODELLA Näyttävä M Sport, Harman Kardon, Panorama lasikatto, rekisterinumero SOE-865

kk
Kuukausierä
0 €/kk
Perustamismaksu
289,00
Rahoitusaika
0 kk
Käsittelykulut
13,00 €/kk
Korko
4,95 %
Todellinen vuosikorko
Rahoituksen määrä
Arvioitu kokonaiskustannus

Hakijan tiedot
puh.

Varmistathan, että antamasi tiedot oikein, sillä lähetämme rahoituspäätöksen ja vahvistuksen ostoksestasi myös antamasi matkapuhelinnumeroon ja sähköpostiosoitteeseen.


Asumismuoto *

Asumismuodon kesto

Ajokortti

Osamaksurahoitus voidaan myöntää vain auton ensisijaiselle käyttäjälle, jolla on oltava voimassa oleva ajokortti. Myös auton vakuutus on haettava auton pääasialliselle käyttäjälle, jolle rahoitus myönnetään.

Asevelvollisuus

Tulot

Ehdot ja tietojen välitys

Rahoitustarjous on alustava eikä sido luotonantajaa eikä -hakijaa. Sitova rahoitussopimus osamaksurahoituksesta ja rahoituksen ehdoista laaditaan myyjäliikkeessä (myyjäliike toimii OP Yrityspankki Oyj:n asiamiehenä).

Lopullinen rahoituspäätös tehdään vain OPn myyjäyhteistyökumppaneiden toimesta.

5 Maksaminen Muokkaa

Yhteenveto

Maksettavaa 0
josta käsirahan osuus
0

Verkossa suoritettavan maksun osuus

Kaupan loppusumman maksutapa

Verkkokaupassa ilmoitetut tuotekohtaiset kokonaishinnat sisältävät aina voimassa olevan arvonlisäveron sekä arvioidun autoveron ellei toisin mainita. Laakkosella on oikeus muuttaa olemassa olevia hintoja ja olla myymättä tuotetta ilmoitettuun hintaan, mikäli kyseessä on selkeä hintavirhe. Selvissä tuote- tai hintavirhetapauksissa Laakkonen voi vedota tapahtuneeseen virheeseen ja sen johdosta pidättää oikeuden tilauksen perumiseen. Mikäli myyjä näkee tarpeelliseksi muuttaa verkkopalvelussa esitettyä hintaa, ostajalla on oikeus perua kauppa eikä siitä aiheudu ostajalle kustannuksia.

 

Siirry maksamaan käsiraha

500,00 €

Hakuvahdit (0)